SCU -- SCU صفحه مناسب چاپ ارسال به دوستان خروجی RSS این بخش

معرفی بخش SCU

   

بخش SCU بیمارستان شهید صیاد شیرازی واقع در طبقه سوم ساختمان صیاد جنب زایشگاه می باشد . این بخش ۱۴ تختخوابی بوده و دارای ۹ اتاق جهت بیماران بستری است که ۴ تخت آن VIP  یا تک نفره می باشد ، هر اتاق پنجره ای بزرگ جهت تهویه هوا و چشم انداز دارد و هوای بخش بدلیل این پنجره رو به فضای باز و زیبای جنگلی بسیار سالم و مطبوع می باشد.

هر اتلق از امکانات دستشویی فرنگی و حمام آب گرم و روشویی و یخچال و تلوزیون برخوردار است .بالای سر هر بیمار یک سیستم کامل مانتورینگ قلبی و اکسیژن تراپی و پالسی اکسی متری بوده که مانیتورینگ هر اتاق به سیستم مرکزی مانیتورینگ داخل استیشن پرستاری متصل است و مانیتور لحظه به لحظه توسط پرستاران کشیک کنترل می گردد . این بخش از ابتدای تاسیس بیمارستان راه اندازی شده و آماده خدمت دهی به بیماران عزیز قلبی می باشد .

اطاق اکوی قلبی بیماران نیز واقع در ورودی بخش راهروی اول سمت راست می باشد که اکوکاردیوگرافی بیماران این بخش و کلیه بخش های بیمارستان توسط پزشکان محترم در شیفت صبح و ساعت اداری و غیر تعطیل امکان پذیر است که اداری این اتاق و پذیرش و تحویل بیماران توسط پرستار خانم بهاره حسینی انجام می شود .

ساعت ملاقات این بخش روزانه ساعت ۴-۳ بعداز ظهر می باشد و هر بیمار که به تشخیص پزشک یا پرستار نیاز به همراه مداوم داشته باشد می تواند بعد از ساعت ملاقات بر بالین بیمار بماند و در شیفت صبح معمولا بیماران بدلیل ویزیت پزشکان و رفت آمد دانشجویان همراه ندارند.

رئیس بخش :آقای دکتر محمد تقی تاجیک

مسئول بخش : خانم زهرا علیعرب

شماره تماس داخلی :۷۲۴۹-۷۲۴۲-۷۲۴۶

نکته سلامتی روز

سلامتی از پنج عنصر ساخته شده است.. خوشحالی، خواب، آب، غذای سالم و ورزش

امام علی ( ع) می فرماید : برنامه‏ ريزى درست، مالِ كم را افزايش مى ‏بخشد؛ و برنامه ‏ريزى نادرست، مال بسيار را نابود مى‏ كند.