پیام خود را بنویسید

ضوابط فنی و بهداشتی : ضوابط فنی و بهداشتی

ظوابط فنی  و بهداشتی

با کلیک کردن بر روی هر موضوع فایل آن را دانلود کنید.



تأسیس و بهره برداری

اسانس و عرقیات گیاهی

افزودنی و نگهدارنده های مجاز1

افزودنی و نگهدارنده های مجاز2

انبارهای مواد غذایی

آب معدنی

GMPعمومی

آدامس

آرایشی و بهداشتی

برچسب گذاری-1

برچسب گذاری-2

برنج وارداتی

بسته بندی و ظروف -1

بسته بندی و ظروف -2

بسته بندی و ظروف -3

بسته بندی و ظروف -4

بسته بندی و ظروف -5

پروبیوتیک

تافی و آبنبات

حد فاصل با آلاینده ها

خشکبار-1

خشکبار-2

خشکبار-3

خشکبار-4 

روغن-1

روغن-2

روغن-3

روغن-4

روغن-5

روغن-6

ژلاتین خوراکی

سبزیجات خشک، تازه و منجمد

شکلات و فرآورده های کاکائویی

شناسه نظارت

حلوا ارده

غذاهای آماده  و نیمه آماده مصرف1

غذاهای آماده  و نیمه آماده مصرف2

غنی سازی

فرآورده های تخم مرغ

فرآورده های سیب زمینی و غلات

فرآورده های گوشتی

فرآورده های یخی

فرآوری میوه ها

قند و شکر

کنسروی-1

کنسروی-2

لبنی

شناسه نانوایی-1

شناسه نظارت

محصولات آردی-1

محصولات آردی-2

محصولات آردی-2

محصولات فراسودمند و غنی سازی اختیاری

محصولات فرآیند شده

مکمل رژیمی- غذایی

نمک طعام

نوشیدنی & شربت & کنسانتره

مالت

یخ خوراکی

دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فرآورده های غذایی و آشامیدنی


دفعات مشاهده: 729 بار   |   دفعات چاپ: 211 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به معاونت غذا و دارو دانشگاه می باشد.