ظوابط فنی و بهداشتی
با کلیک کردن بر روی هر موضوع فایل آن را دانلود کنید.
تأسیس و بهره برداری
اسانس و عرقیات گیاهی
افزودنی و نگهدارنده های مجاز1
افزودنی و نگهدارنده های مجاز2
انبارهای مواد غذایی
آب معدنی
GMPعمومی
آدامس
آرایشی و بهداشتی
برچسب گذاری-1
برچسب گذاری-2
برنج وارداتی
بسته بندی و ظروف -1
بسته بندی و ظروف -2
بسته بندی و ظروف -3
بسته بندی و ظروف -4
بسته بندی و ظروف -5
پروبیوتیک
تافی و آبنبات
حد فاصل با آلاینده ها
خشکبار-1
خشکبار-2
خشکبار-3
خشکبار-4
روغن-1
روغن-2
روغن-3
روغن-4
روغن-5
روغن-6
ژلاتین خوراکی
سبزیجات خشک، تازه و منجمد
شکلات و فرآورده های کاکائویی
شناسه نظارت
حلوا ارده
غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف1
غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف2
غنی سازی
فرآورده های تخم مرغ
فرآورده های سیب زمینی و غلات
فرآورده های گوشتی
فرآورده های یخی
فرآوری میوه ها
قند و شکر
کنسروی-1
کنسروی-2
لبنی
شناسه نانوایی-1
محصولات آردی-1
محصولات آردی-2
محصولات فراسودمند و غنی سازی اختیاری
محصولات فرآیند شده
مکمل رژیمی- غذایی
نمک طعام
نوشیدنی & شربت & کنسانتره
مالت
یخ خوراکی
دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فرآورده های غذایی و آشامیدنی