پیام خود را بنویسید

آشنایی با بخش میکروب : آشنایی با بخش میکروب

 

پرسنل بخش میکروبیولوژی

ردیف نام و نام خانوادگی سمت تحصیلات
۱ مریم ابراهیمی مسئول بخش دکتری تخصصی میکروبیولوژی مواد غذایی
۲ مریم پاکزاد کارشناس کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی
۳ حسینعلی طبرسا کارشناس کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی
۴ جمیله دادرس کارشناس کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی
۵ منصوره تازیکی کارشناس کارشناسی علوم و صنایع غذایی
۶ سمیه یوسفی کارشناس کارشناسی ارشد زیست شناسی- بیوشیمی
 
شرح وظایف:
  • کسب خط مشی و دستورالعمل لازم از مافوق مربوطه
  • انجام آزمایش های تخصصی میکروبی نمونه های آرایشی و بهداشتی
  • انجام آزمایش های تخصصی میکروبی نمونه های  غذایی از نظر قابلیت مصرف با توجه به استانداردهای موجود و اعلام نتیجه
  • آموزش مسئولین فنی و  پرسنل آزمایشگاه همکار
  • بازدید از آزمایشگاه های واحدهای تولیدی و آزمایشگاه های همکار
  • همکاری در طرح های تحقیقاتی مرتبط با فعالیت های آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی- بهداشتی
  • افزایش مهارت های شغلی از طریق شرکت در دورهای آموزشی و بازآموزی مربوطه
  • انجام آزمون های اعتبار سنجی روش های آزمایش و تجهیزات
  • تهیه گزارش و یا آمار در صورت ارجاع مافوق
  • تکریم و ترویج فرهنگ نحوه رفتارشایسته با مراجعین
توانمندی بخش
ردیف آزمون
۱ شمارش کلی میکروارگانیسم ها
۲ شمارش کلی باکتری ها
۳ شناسایی و شمارش  کلی فرم ها
۴ شناسایی و شمارش آنتروباکتریاسه
۵ شناسایی و شمارش  اشرشیا کلی
۶ جستجوی سالمونلا
۷ شناسایی و  شمارش استافیلوکوکوس اورئوس
۸ شناسایی و شمارش باسیلوس سرئوس
۹ شناسایی و شمارش کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت
۱۰ شناسایی و شمارش انتروکوک ها
۱۱ شناسایی و شمارش اسید دوست ها و باکتری های مقاوم به اسید
۱۲ شناسایی و شمارش سودوموناس ائروژینوزا
۱۳ شمارش اسپور ها
۱۴ شناسایی و شمارش کپک
۱۵ شناسایی و شمارش مخمر
۱۶ جستجوی تخم انگل
۱۷ شمارش باکتری های سرما دوست و سرما گرا
۱۸ بررسی باقیمانده مواد ضد میکروبی
۱۹ شناسایی و شمارش ویبریو
۲۰ شناسایی شیگلا
۲۱ شناسایی کاندیدا آلبی کنز
۲۲ شناسایی لیستریا منوسایتوژنز
۲۳ شناسایی بروسلا
۲۴ شناسایی کمپیلوباکتر ژژونی
۲۵ شناسایی یرسینیا انتروکولیتیکا
 
تجهیزات بخش
ردیف نام دستگاه مدل کد
۱ ترازو  سارتریوس M۰۱
M۰۲
۲ ترازو LTD M۰۳
۳ اتوکلاو ایران طب زعیم M۰۴
۴ اتوکلاو ریحان طب M۰۵
۵ آون بهداد M۰۶
۶ انکوباتور بهداد M۰۷
M۰۸
M۰۹
۷ انکوباتور ممرت M۱۰
M۱۱
۸ هات پلیت ایمن درمان جم M۱۲
۹ انکوباتور یخچالدار FAG M۱۳
۱۰ انکوباتور یخچالدار و شیکردار PECO M۱۴
۱۱ انکوباتور CO۲ دار ESCO M۱۵
۱۲ یخچال دانش پژوهش فجر M۱۶
M۱۷
M۱۸
۱۳ فریزر آزمایشگاهی دانش پژوهش فجر M۱۹
۱۴ هود لامینار بهداد M۲۰
M۲۱
۱۵ هود لامینار نورصنعت فردوس M۲۲
۱۶ میکروسکوپ نیکون M۲۳
۱۷ میکروسکوپ AUSTRIA M۲۴
۱۸ بن ماری بهداد M۲۵
۱۹ سمپلر برند M۲۶
M۲۷
M۲۸
۲۰ هات پلیت   M۲۹
۲۱ سانتریفوژ پکو M۳۰
 
 
سویه های موجود در بخش
ATCC PTCC نام میکروارگانیسم ردیف
  ۱۰۱۵ Bacillus cereus ۱
  ۱۷۶۵ Clostridium perfringens ۲
۲۵۹۲۲   Escherichia coli ۳
  ۱۳۳۰ Escherichia coli ۴
۲۹۲۱۲   Enterococcus faecalis ۵
  ۱۸۵۹ Klebsiella pneumoniae subsp. pneumoniae ۶
۳۳۰۹۰   Listeria innocua ۷
  ۱۲۹۷ Listeria monocytogenes ۸
  ۱۴۳۰ Pseudomonas aeruginosa ۹
  ۱۷۰۹ Salmonella enterica subsp. enterica ۱۰
  ۱۱۸۸ Shigella dysenteriae ۱۱
۲۵۹۲۳   Staphylococcus aureus subsp. aureus ۱۲
۳۵۰۳۷   Streptococcus oralis ۱۳
  ۱۷۸۶ Yersinia enterocolitica subsp. enterocolitica ۱۴

 
 


دفعات مشاهده: 1599 بار   |   دفعات چاپ: 528 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به معاونت غذا و دارو دانشگاه می باشد.