آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پرسنل بخش میکروبیولوژی
ردیف | نام و نام خانوادگی | سمت | تحصیلات |
۱ | مریم ابراهیمی | مسئول بخش | دکتری تخصصی میکروبیولوژی مواد غذایی |
۲ | مریم پاکزاد | کارشناس | کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی |
۳ | حسینعلی طبرسا | کارشناس | کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی |
۴ | جمیله دادرس | کارشناس | کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی |
۵ | منصوره تازیکی | کارشناس | کارشناسی علوم و صنایع غذایی |
۶ | سمیه یوسفی | کارشناس | کارشناسی ارشد زیست شناسی- بیوشیمی |
ردیف | آزمون |
۱ | شمارش کلی میکروارگانیسم ها |
۲ | شمارش کلی باکتری ها |
۳ | شناسایی و شمارش کلی فرم ها |
۴ | شناسایی و شمارش آنتروباکتریاسه |
۵ | شناسایی و شمارش اشرشیا کلی |
۶ | جستجوی سالمونلا |
۷ | شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس اورئوس |
۸ | شناسایی و شمارش باسیلوس سرئوس |
۹ | شناسایی و شمارش کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت |
۱۰ | شناسایی و شمارش انتروکوک ها |
۱۱ | شناسایی و شمارش اسید دوست ها و باکتری های مقاوم به اسید |
۱۲ | شناسایی و شمارش سودوموناس ائروژینوزا |
۱۳ | شمارش اسپور ها |
۱۴ | شناسایی و شمارش کپک |
۱۵ | شناسایی و شمارش مخمر |
۱۶ | جستجوی تخم انگل |
۱۷ | شمارش باکتری های سرما دوست و سرما گرا |
۱۸ | بررسی باقیمانده مواد ضد میکروبی |
۱۹ | شناسایی و شمارش ویبریو |
۲۰ | شناسایی شیگلا |
۲۱ | شناسایی کاندیدا آلبی کنز |
۲۲ | شناسایی لیستریا منوسایتوژنز |
۲۳ | شناسایی بروسلا |
۲۴ | شناسایی کمپیلوباکتر ژژونی |
۲۵ | شناسایی یرسینیا انتروکولیتیکا |
ردیف | نام دستگاه | مدل | کد |
۱ | ترازو | سارتریوس | M۰۱ M۰۲ |
۲ | ترازو | LTD | M۰۳ |
۳ | اتوکلاو | ایران طب زعیم | M۰۴ |
۴ | اتوکلاو | ریحان طب | M۰۵ |
۵ | آون | بهداد | M۰۶ |
۶ | انکوباتور | بهداد | M۰۷ M۰۸ M۰۹ |
۷ | انکوباتور | ممرت | M۱۰ M۱۱ |
۸ | هات پلیت | ایمن درمان جم | M۱۲ |
۹ | انکوباتور یخچالدار | FAG | M۱۳ |
۱۰ | انکوباتور یخچالدار و شیکردار | PECO | M۱۴ |
۱۱ | انکوباتور CO۲ دار | ESCO | M۱۵ |
۱۲ | یخچال | دانش پژوهش فجر | M۱۶ M۱۷ M۱۸ |
۱۳ | فریزر آزمایشگاهی | دانش پژوهش فجر | M۱۹ |
۱۴ | هود لامینار | بهداد | M۲۰ M۲۱ |
۱۵ | هود لامینار | نورصنعت فردوس | M۲۲ |
۱۶ | میکروسکوپ | نیکون | M۲۳ |
۱۷ | میکروسکوپ | AUSTRIA | M۲۴ |
۱۸ | بن ماری | بهداد | M۲۵ |
۱۹ | سمپلر | برند | M۲۶ M۲۷ M۲۸ |
۲۰ | هات پلیت | M۲۹ | |
۲۱ | سانتریفوژ | پکو | M۳۰ |
ATCC | PTCC | نام میکروارگانیسم | ردیف |
۱۰۱۵ | Bacillus cereus | ۱ | |
۱۷۶۵ | Clostridium perfringens | ۲ | |
۲۵۹۲۲ | Escherichia coli | ۳ | |
۱۳۳۰ | Escherichia coli | ۴ | |
۲۹۲۱۲ | Enterococcus faecalis | ۵ | |
۱۸۵۹ | Klebsiella pneumoniae subsp. pneumoniae | ۶ | |
۳۳۰۹۰ | Listeria innocua | ۷ | |
۱۲۹۷ | Listeria monocytogenes | ۸ | |
۱۴۳۰ | Pseudomonas aeruginosa | ۹ | |
۱۷۰۹ | Salmonella enterica subsp. enterica | ۱۰ | |
۱۱۸۸ | Shigella dysenteriae | ۱۱ | |
۲۵۹۲۳ | Staphylococcus aureus subsp. aureus | ۱۲ | |
۳۵۰۳۷ | Streptococcus oralis | ۱۳ | |
۱۷۸۶ | Yersinia enterocolitica subsp. enterocolitica | ۱۴ |