پیام خود را بنویسید

آرشیو اخبار : ثبت نام پذیرفته شدگان دستیار تخصصی دانشگاه علوم پزشکی گلستان

| تاریخ ارسال: 1401/6/22 |
بسمه تعالی

ضمن تبریک به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان دستیار تخصصی دانشگاه علوم پزشکی گلستان می رساند، جهت انجام مراحل ثبت نام از تاریخ ۲۴/۰۶/۱۴۰۱ لغایت ۰۶/۰۷/۱۴۰۱ پس از تکمیل فرم مشخصات در پایین صفحه (بصورت کامل و خوانا و الصاق یک قطعه عکس ۴×۳)، مدارک و فرم های مربوطه را بارگذاری نمایید.

ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون  دستیار تخصصی سال ۱۴۰۱  دانشگاه علوم پزشکی گلستان به صورت اینترنتی  انجام می گردد.

زمان ثبت نام اینترنتی: پنج شنبه  ۲۴  شهریور ماه ۱۴۰۱    لغایت    چهارشنبه ۷  مهر ماه ۱۴۰۱

جهت تحویل اصل مدارک  ثبت نامی پس از تایید کارشناس مربوطه در سامانه هم آوا  به واحد تحصیلات تکمیلی در معاونت آموزشی مراجعه فرمائید.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام:

• اسکن پرینت اینترنتی قبولی در آزمون پذیرش دستیاری
  • اسکن گواهی صلاحیت بالینی پذیرفته شدگانی که تاریخ فراغت از تحصیل آنها از ۱۳۹۶/۰۶/۳۱ به بعد می باشد.
  • اسکن تصویر تمام صفحات شناسنامه
  • اسکن تصویر کارت ملی
  • اسکن عکس رنگی ۴ × ۳
  • اسکن تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت پزشکی یا کفالت دائم زمان صلح و سایر معافیت ها جهت برادران
  • اسکن تصویر گواهی پایان طرح نیروی انسانی، معافیت از آن و یا توقف طرح
  • اسکن تصویر سند تعهد محضری عام (آزاد، رزمندگان، شاهد، استعداد درخشان و استعدادهای برتر) و یا مازاد مناطق محروم بر اساس سهمیه قبولی
  • تذکر مهم: خواهشمند است پیش از انجام ثبت نام آنلاین، به دفتر حقوقی دانشگاه به آدرس (گرگان، بلوار هیرکان، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی گلستان) مراجعه و یا با شماره (۰۱۷۳۲۴۷۰۰۸۹ جناب آقای عرب و خانم کردی) تماس حاصل فرمائید و مراحل مربوط به سپردن سند تعهد محضری دوره دستیاری را به انجام برسانید. بدیهی است با عنایت به تاکید وزارت متبوع از ثبت نام آن دسته از پذیرفته شدگانی که فاقد سند تعهد محضری باشند امتناع بعمل خواهد آمد.
  • اسکن تصویر گواهی عدم بدهی به صندوق رفاه دانشجویان وزارت متبوع (فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی از ارائه مدرک مذکور معاف می باشند)
  • اسکن تصویر معرفی نامه جهت کارکنان نیروهای مسلح از بالاترین مقام یگان نظامی مربوطه مبنی بر موافقت با ادامه تحصیل بدون قید و شرط در رشته پذیرفته شده الزامی می باشد.
  • اسکن تصویر موافقت نامه بدون قید و شرط در خصوص ثبت نام و ادامه تحصیل از بالاترین مقام مسئول اجرایی ذیربط در استان مربوطه برای مستخدمین رسمی و پیمانی دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی یا وزارتخانه ها، سازمان ها و نهادها
  • اسکن تصویر حکم مأموریت آموزشی یا مرخصی بدون حقوق برای پذیرفته شدگانی که در استخدام رسمی، پیمانی وزارتخانه ها، سازمانها، نهادها و ... می باشند ( بدیهی است تاریخ اجرای حکم می بایست از تاریخ شروع دوره دستیاری باشد).

شماره تماس کارشناسان واحد تحصیلات تکمیلی    ۰۱۷۳۲۴۵۱۷۲۲

فرم ثبت نام پذیرفته شدگان دستیار تخصصی

لطفا فرم فوق را به صورت کامل و خوانا تکمیل نموده و بعد از الصاق یک عدد عکس ۴*۳  تصویر فرم را در مرحله ثبت نام اینترنتی بارگزاری نموده و اصل فرم را در زمان ثبت نام حضوری تحویل نمایید

لینک ثبت نام اینترنتی پذیرفته شدگان دستیار تخصصی     https://hamava.goums.ac.ir

نام کاربری و کلمه عبور هردو  کد ملی می باشد

سامانه ثبت نام دانشجویان شاهد و ایثارگر جدیدالورود

کلیه پذیرفته شدگان، در هنگام ثبت نام می بایست با توجه به سهمیه پذیرش خود اصل مدارک لازم جهت استفاده از سهمیه مربوطه را بر اساس مندرجات راهنماها و دستورالعمل های مرتبط به دانشگاه ارائه نمایند، ضمناً عدم ثبت نام در موعد مقرر و یا عدم شروع به آموزش در زمان های اعلام شده و نیز اعلام انصراف پس از شروع به آموزش به منزله انصراف قطعی تلقی می گردد.

این دانشگاه فاقد خوابگاه است و  از واگذاری خوابگاه  در هر شرایطی به دانشجویان بومی و غیر بومی معذور می‌باشد.

کلیدواژه ها: ثبت نام پذیرفته شدگان دستیاری دانشگاه علوم پزشکی گلستان |

دفعات مشاهده: 2672 بار   |   دفعات چاپ: 37 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به معاونت آموزشی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : مدیریت آمار و فناوری اطلاعات