[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: معرفي مجله :: آخرين شماره :: آرشيو مقالات :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
آرشیو مقالات::
در باره نشریه::
هیئت تحریریه::
اعضای اجرایی::
بانک‌ها و نمایه‌نامه‌ها::
ثبت نام::
راهنمای نگارش مقاله::
ارسال مقاله::
فرم تعهدنامه::
راهنما کار با وب سایت::
برای داوران::
پرسش‌های متداول::
فرایند ارزیابی و انتشار مقاله::
در باره کارآزمایی بالینی::
اخلاق در نشر::
در باره تخلفات پژوهشی::
اخبار::
لینکهای مفید::
تسهیلات پایگاه::
تماس با ما::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
Google Scholar

Citation Indices from GS

AllSince 2020
Citations74113044
h-index3317
i10-index21968
:: دوره 15، شماره 4 - ( زمستان 1392 ) ::
جلد 15 شماره 4 صفحات 22-18 برگشت به فهرست نسخه ها
اثر عصاره‌های آبی و الکلی ریشه باریجه بر سودوموناس آئروژینوزا
محمد صالحی*1 ، سیدمسعود هاشمی کروئی2 ، آیت الله نصرالهی عمران2 ، مسعود مبینی3 ، مریم اصغرحیدری3
1- کارشناس ارشد زیست‌شناسی گرایش میکروب‌شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن ، mohammadsalehi73@gmail.com
2- استادیار گروه زیست‌شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن
3- کارشناس ارشد زیست‌شناسی گرایش میکروب‌شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن
چکیده:   (19185 مشاهده)
زمینه و هدف : گیاه باریجه دارای خواص دارویی و ضدمیکروبی است. این مطالعه به منظور تعیین اثر عصاره‌های آبی و الکی ریشه گیاه باریجه بر سودوموناس آئروژینوزا انجام شد. روش بررسی : در این مطالعه آزمایشگاهی گیاه باریجه در سایه خشک و عصاره‌های آبی و الکلی پودر ریشه باریجه به روش سوکسله تهیه شد. سپس اثر آن در رقت 0.1 با مقادیر مختلف روی سویه سودوموناس آئروژینوزا به روش‌های دیسک‌گذاری، چاهک و تعیین MIC و MBC بررسی گردید. یافته‌ها : سودوموناس آئروژینوزا به عصاره‌های آبی کاملاً مقاوم بودند و MIC عصاره متانولی گیاه باریجه 1.25X104 µg/ml و عصاره اتانولی گیاه 6.25X103 µg/ml تعیین شد. نتیجه‌گیری : عصاره متانولی و اتانولی ریشه باریجه دارای فعالیت ضدمیکروبی بیشتری علیه سودوموناس آئروژینوزا در محیط آزمایشگاه است.
واژه‌های کلیدی: عصاره باریجه، سودوموناس آئروژینوزا، MIC، MBC
متن کامل [PDF 259 kb] [English Abstract]   (22105 دریافت)    
نوع مطالعه: تحقيقي | موضوع مقاله: میکروب شناسی
* نشانی نویسنده مسئول: نشانی : تنکابن، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن ، تلفن 9-4271105 - 0192422 ، 4270515
ارسال پیام به نویسنده مسئول


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Salehi M, Hashemi Karuie SM, Nasrolahi Omran A, Mobini M, Asghar Hedari M. Effect of aqueous and alcoholic extracts of roots of Ferula gummosa Boiss. on the growth of Pseudomonas aeruginosa. J Gorgan Univ Med Sci 2013; 15 (4) :18-22
URL: http://goums.ac.ir/journal/article-1-1864-fa.html

صالحی محمد، هاشمی کروئی سیدمسعود، نصرالهی عمران آیت الله، مبینی مسعود، اصغرحیدری مریم. اثر عصاره‌های آبی و الکلی ریشه باریجه بر سودوموناس آئروژینوزا. مجله علمي دانشگاه علوم پزشكي گرگان. 1392; 15 (4) :18-22

URL: http://goums.ac.ir/journal/article-1-1864-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 15، شماره 4 - ( زمستان 1392 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله دانشگاه علوم پزشکی گرگان Journal of Gorgan University of Medical Sciences
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 38 queries by YEKTAWEB 4710
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons — Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0)