:: دوره 12، شماره 2 - ( تابستان 1389 ) ::
ملانوم ولو در سن قبل از منوپوز (گزارش مورد)
سیما کدخدایان* 1، فاطمه همایی ، سیدحسین فتاحی معصوم ، لیلا پور علی ، علی تقی زاده

ملانوم ولو تومور بسیار بدخیم و نادری با شیوع 0.1-0.19 در صدهزار نفر بوده و اغلب بعد از منوپوز اتفاق می‌افتد. در این مقاله بیماری 43 ساله معرفی شده است که با شکایت پیدایش ضایعه کوچک خارش‌دار از 2 ماه قبل در ناحیه ولو مراجعه نمود. ضایعه مذکور به قطر 5 میلی‌متر قهوه‌ای تیره در روی لابیالیس مینور چپ به فاصله بیش از 2 سانتی‌متر از خط وسط وجود داشت. بیوپسی ملانوم بدخیم با عمق 3.5 میلی‌متر طبق تقسیم‌بندی berslow نوع حد وسط گزارش گردید. حذف جراحی با حاشیه بیش از 2 سانتی‌متر و لنفادنکتومی اینگونیال و فمورال در طرف ضایعه انجام شد و تا 4 ماه بعد از عمل جراحی علائمی از عود تومور دیده نشد.

واژه‌های کلیدی: تومور ولو، ملانوم، لنفادنکتومی
متن کامل [PDF 1380 kb] [English Abstract]   (19590 دریافت) |   |   چکیده (HTML)  (650 مشاهده)
نوع مطالعه: گزارش مورد | موضوع مقاله: طب زنان و زایمان
* نشانی نویسنده مسئول: مشهد ، بیمارستان قائم (عج) ، دفتر گروه زنان ، تلفن : 8012477 (0511) ، نمابر : 8430569 ، kadkhodayans@mums.ac.ir