پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان- اخبار
جلسه بررسی و مدیریت بهداشت در ماه مبارک رمضان و سلامت نوروزی در مرکز بهداشت استان برگزار شد

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1404/1/5 | 
جلسه ای با حضور مهندس ایوب بیکی رئیس اداره بهداشت مواد غذایی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با مهندس علوی نیا مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان و کارشناسان به منظور بررسی و مدیریت بهداشت در ماه مبارک رمضان و سلامت نوروزی در این مرکز برگزار شد.

در این جلسه، موضوعات مختلفی همچون رعایت اصول بهداشت در تهیه و مصرف مواد غذایی در ایام رمضان، کنترل و نظارت بر وضعیت بهداشتی رستوران‌ها، پیشگیری از مسمومیت‌های غذایی و همچنین نکات بهداشتی در ارتباط با سفرهای نوروزی و رعایت اصول بهداشتی در این ایام مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد. 

هدف این جلسات، ارتقاء آگاهی عمومی در خصوص بهداشت مواد غذایی و سلامت مردم در ایام تعطیلات و ماه رمضان است.
نشانی مطلب در وبگاه پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان:
http://goums.ac.ir/find-70.4779.79859.fa.html
برگشت به اصل مطلب