پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان- اخبار
روحانیون در انتقال آموزش های بهداشتی و درمانی به مردم نقش ویژه ای دارند

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1391/10/12 | 

AWT IMAGE

نشست مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان کلاله به همراه مسئولین واحدهای ستادی با ائمه جمعه و جماعات و مدیران حوزه های علمیه شهرستان کلاله برگزار شد

این نشست با هدف تقویت و تدام همکاری های مشترک در راستای ارتقاء سلامتی مردم منطقه در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان شهرستان کلاله برگزار گردید.

در جلسه ضمن بیان تفاهم نامه فیما بین وزارت بهداشت و حوزه علمیه قم برای ارتقاء سلامتی ؛ گزارشی از روند اجرایی کلاسهای آموزشی در حوزه های علمیه و مساجد داده شد .

دکتر ابراهیم فدائی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کلاله ضمن بر شمردن جایگاه والای روحانیون در بستر سازی مناسب برای انتقال آموزشهای بهداشتی و درمانی به مردم ؛ از گسترده تر شدن حوزه های فعالیت مشترک بین شبکه بهداشت و روحانیون برای تامین سلامتی مردم منطقه خبر داد .

نشانی مطلب در وبگاه پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان:
http://goums.ac.ir/find-70.4779.6781.fa.html
برگشت به اصل مطلب