پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان- اخبار
دکترفاضل دردومین کارگاه کشوری نظام ارجاع الکترونیک دراستان گلستان امیدواریم با رفع چالشها شاهد اجرای کامل برنامه نظام ارجاع درکل کشور باشیم

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1397/4/26 | 
دومین کارگاه کشوری نظام ارجاع الکترونیک با حضور دکتر فاضل رییس دانشگاه، مسئولین وزارتی و دانشگاهی در هتل بوتانیک گرگان برگزار شد.
دراین کارگاه دکتر فاضل اجرای نظام ارجاع را اثر بخش و مفید ارزیابی کرد و گفت درطول یکسال گذشته که از برگزاری نظام ارجاع درسه شهرستان آق قلا، علی اباد و بندرترکمن می گذرد با گذر از مشکلات توانستیم به توانایی های خود دست پیدا کنیم.
رییس دانشگاه با تاکید براینکه وزارت بهداشت انگیزه لازم برای نظام ارجاع وجود دارد که امیدواریم با رفع چالشها و تامین منابع لازم این برنامه به تمام نقاط کشور بسط وگسترش یابند
وی همچنین از کارشناسان کشوری خواست با نگاه موشکافانه اجرای این برنامه در استان را بررسی نمایند و تجربیات خود را برای هر چه بهتر اجرا شدن این برنامه دراختیار دانشگاه قرار دهند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ومدیر پروژه ناب نیز به صورت مبسوط اجرای نظام ارجاع دراستان را تشریح کردو گفت؛ از زمانی که نظام ارجاع دراستان اجرایی شده است مسئولین وزارتی بارها از این طرح درمقاطع مختلف بازدید کردند که جملگی بررفع نقایص و اجرای آن تاکید کرد.
دکتر هنرور نظام ارجاع را یک تعهد وزارت بهداشت به مردم عنوان کرد و گفت؛ ایجاد هماهنگی لازم بین سطوح 1 و سطوح 2 و تسهیل فرایندها و همکاری بیمه ها باید این اقدامات به سرانجام برسد.
وی از راه اندازی سیستم نوبت دهی الکترونیکی(بهیاب) برای حفظ کرامت مردم در درمانگاهها خبر دادو افزود؛ تعهد و عزم مسئولان ارشد سازمان برای نظام ارجاع دردانشگاه ها ضروری است و همه سطوح باید همکاری نمایند.

مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه نیزبه اقداماتی که جهت رفع چالشها درحوزه فن آوری اطلاعات برای اجرای نظام ارجاع انجام شد اشاره کردو گفت؛ لازم اجرای این برنامه فراهم کردن زیر ساختهای الکترونیک و  IT  بود که اقدامات خوبی دراستان در این خصوص انجام شد.
دکتر منصوری افزود با سیستم بهیاب سعی کردیم سفرهای غیر ضرور بیماران را کاهش دهیم و بصورت الکترونیکی امکان اخذ نوبت را ایجاد کنیم، حتی مشکلات پرداختی بیماران دراین سیستم را تسهیل کردیم.

مدیر درمان و رییس ستاد اجرای نظام الکترونیک استان به مشکلات استقرار برنامه دراستان  اشاره کردو گفت؛ انتظار داریم این طرح برای کلیه مردم اجرا شود
دکتردادجو همچنین از برنامه های آتی دانشگاه درخصوص نظام ارجاع دراستان خبرداد و به تشریح عملی فلو چارت ارجاع و  پس خوراند برنامه مذکور اشاره کرد.


معاون بهداشتی دانشگاه نیز به تشریح چک لیست های پایش و نظارت ها بر فرایند اجرای برنامه تاکید کرد.
دکتر عارف نیا نیز بر آموزش سطوح مختلف اجرای برنامه تاکید کردو گفت؛ امروز با اجرای این برنامه تعداد ارجاع ها قابل ارزیابی هستند که این یک دستاورد خوب است. وی همچنین مجددا بر آموزش تاکید کرد.








نشانی مطلب در وبگاه پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان:
http://goums.ac.ir/find-70.4779.39635.fa.html
برگشت به اصل مطلب