مرکز تحقیقات سلامت فراورده های غذایی، دارویی و طبیعی- تاریخچه
تاریخچه

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1397/4/27 | 

  با توجه به وجود استعدادهای طبیعی در تولید محصولات کشاورزی در استان گلستان به ویژه قرار داشتن در رتبه برتر تولید انواع غلات در سطح کشور و لزوم حمایت از سرمایه ایرانی، وجود تجهیزات پیشرفته و به روز و ضرورت بهره­ مندی از نیرو­های متخصص کارامد،  معاونت غذا و دارو با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و سازمان­ های ذیربط استان، در سال ۹۳ اقدام به راه ­اندازی مرکز تحقیقات سلامت غلات نمود

 اما با عنایت به جدایی ناپذیری امور مربوط به فراورده های غذایی و دارویی و همچنین حضور متخصصین دارویی و غذایی  باتجربه و توانمند در این معاونت و برخورداری از تجهیزات مناسب نظیر دستگاه های GC، GC/MS، HPLC، PCR و ..، شورای پژوهش و فناوری دانشگاه در تاریخ ۱۳۹۷/۰۶/۰۶ با پیشنهاد معاون محترم غذا و دارو (جناب آقای دکتر محمد صلبی) با تغییر نام مرکز تحقیقات سلامت غلات به "مرکز تحقیقات سلامت فراورده های غذایی، دارویی و طبیعی" موافقت کرد تا معاونت غذا و دارو  بتواند با استفاده از ظرفیت­های موجود و با انجام فعالیت­های پزوهشی-کاربردی و فناورانه مبتنی بر نیازهای جامعه، زمینه ایجاد دانش فنی محصولات غذایی، دارویی و طبیعی را فراهم آورد.

 

نشانی مطلب در وبگاه مرکز تحقیقات سلامت فراورده های غذایی، دارویی و طبیعی:
http://goums.ac.ir/find-132.16521.39658.fa.html
برگشت به اصل مطلب