ردیف
|
عنوان
|
۱
|
کاربرد تکنولوژیهای نوین در تصفیه آب
|
۲
|
کاربرد تکنولوژیهای نوین در تصفیه فاضلاب
|
۳
|
مدیریت پسماندهای شهری و صنعتی ، بیمارستانی ،........
|
۴
|
پایش و کنترل آلودگی هوا
|
۵
|
ارزیابی ریسک مواجهه با آلاینده های محیطی در منابع مختلف ( آب ،غذا ، ...) و محاسبه باربیماریها
|
۶
|
ارزیابی اثرات زیست محیطی
|
۷
|
بررسی آلودگی های زیست محیطی صنایع لبنی استان گلستان
|
۸
|
بررسی آلودگی آبهای ساحلی خلیج گرگان
|
۹
|
بررسی تصفیه شیرابه صنایع کمپوست استان گلستان
|
۱۰
|
آلودگی منابع آبهای سطحی استان گلستان
|
۱۱
|
اثر پساب زه آبهای کشاورزی بر منابع آبهای سطحی
|
۱۲
|
اثر سموم باقیمانده بر محیط زیست ( منابع آب و خاک )
|
۱۳
|
بررسی آلودگی میکروبی و شیمیایی آب دستگاه های همودیالیز بیمارستانهای آموزشی گرگان
|
۱۴
|
بررسی آلودگی پساب فاضلاب های شهری به عوامل میکروبی و مقایسه آن با شاخص های آب کشاورزی
|
۱۵
|
بررسی میزان آگاهی ، نگرش و تغییر رفتارقالیبافان در خصوص بهداشت حرفه ای در استان
|
۱۶
|
بررسی نظارت بر وضعیت بهداشت محیطی پایگاه های منتخب واکسیناسیون کووید ۱۹ و نظارت بر نحوه تفکیک و جمع آوری و حمل و نقل و امحا پسماند های عفونی این مرکز
|
۱۷
|
برسی ضوابط بهداشتی در نانوایی های استان گلستان ،موانع و راهکارهای بهبود آن
|
۱۸
|
بررسی میزان آفلاتوکسین موجود در شیرهای عرضه شده در ماست بندیهای صنفی استان گلستان
|
۱۹
|
بررسی میزان مواد عالی در منابع و سامانه های آبرسانی آب شرب
|
۲۰
|
بررسی میزان آگاهی ،نگرش و تغییر رفتار کشاورزان در خصوص ایمنی و بهداشت سموم مصرفی در استان
|
۲۱
|
پایش شغلی و ارزیابی مخا طرات بهداشتی مواجهه تنفسی با گردوغبار در واحدهای ریخته گری در استان
|
۲۲
|
بررسی وضعیت بهداشتی و بهسازی آشپزخانه های عمومی و رستوران ها و ارائه ی غذاهای آماده در مناطق مختلف استان گلستان
|
۲۳
|
بررسی میزان فلزات سنگین در منابع و سامانه های آبرسانی آب شرب
|
۲۴
|
بررسی مدیریت اجرایی پسماند های مراکز بهداشتی درمانی کوچک (مطب ها و کلینیک ها و غیره ) در استان گلستان
|