جلسه مدیریت و کنترل بیماریهای منتقله از پشه آئدس با حضور دکتر صداقت معاون فنی مرکز بهداشت، گروه های آموزش و ارتقاء سلامت، پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر، سلامت محیط و روابط عمومی در این مرکز برگزار گردید.
معاون فنی مرکز بهداشت استان رکن اصلی مقابله با بیماریهای ناشی از گزش پشه آئدس را آموزش جامعه، خود مراقبتی و بهسازی و رعایت بهداشت محیط دانست و افزود:
توجه به برخی اقدام ها مانند بهسازی محیط در کنترل وفور پشه مورد تأکید می باشد،چرا که لاستیک های فرسوده پراکنده شده، تالابهای کوچک، زبالهها و پسماندهایی که در فضای باز با رطوبت و آب در ارتباطند یکی از مهم ترین محیط های رشد و پرورش پشه می باشد.
رئیس گروه آموزش و ارتقاء سلامت بر لزوم انتقال پیام های آموزشی مطابق با هر یک از گروه های هدف به شکل مناسب و از طریق کانال مناسب تأکید نمود.
در پایان این جلسه اعضا بر آگاهیرسانی به مردم با رعایت این اصل که شهروندان بدون ترس و برهم خوردن آرامش روانی، اقدامات لازم در زمینه پیشگیری از ایجاد زیست گاه های پشه و شرایط تکثیر و انتشار آن را آموخته و به کار ببندند،تبادل نظر نمودند.
نشانی مطلب در وبگاه پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان: http://goums.ac.ir/find-70.4779.73876.fa.html برگشت به اصل مطلب