جلسه توانمند سازی زنان روستایی با حضور رئیس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت استان با اداره کل امور روستایی و شوراها برنامه ریزی در راستای مصوبات جلسات قبلی با سازمان جهاد کشاورزی تشکیل گردید.
با توجه به اهداف کلان توسعه گرسنگی صفر و ضرورت تقویت امنیت غذایی، بهبود تغذیه و توسعه پایدار تولید موضوع توانمند سازی زنان روستایی در زمینه تولید، نگهداری و فرآوری و فروش و مصرف قارچ های خوراکی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و کارگروه مربوطه به دنبال ایجاد زیر ساخت های لازم در این خصوص می باشد.
زنان روستایی، فاقد توانمندی برای نگهداری مناسب محصولات و توانایی فراوری هستند و حلقه های بازار فروش و بسته بندی و برندینگ نیز در استان نیاز به تقویت دارد.
در پایان این جلسه موضوع برگزاری جشنواره قارچ های خوراکی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
نشانی مطلب در وبگاه پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان: http://goums.ac.ir/find-70.4779.67382.fa.html برگشت به اصل مطلب