نشریه الکترونیک معاونت بهداشتی- خواندنی ها
فرهنگ سازی احترام و تکریم سالمندان

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1402/7/9 | 
مقام معظم رهبری مدظله العالی فرهنگ سازی احترام و تکریم سالمندان و ایجاد شرایط لازم برای تامین سلامت و نگهداری آنان در خانواده وپیش بینی ساز وکار لازم برای بهره مندی ازتجارب و توانمندی های سالمندان درعرصه های مناسب که یک وظیفه مهم برعهده ماست؛ اشاره نمودند.
رهبر انقلاب براساس سیاستهای کلی جمعیتی ما به دنبال جامعه ای با نگاه مثبت و براساس برابری ،استقلال ،مشارکت ،حمایت ، امنیت ،اهمیت دادن و سلامت جسمی روانی ،اجتماعی و معنوی و در واقع سالمندی سالم وفعال توام با منزلت همیشگی برای سالمندان هستیم.
دوران سالمندی همانند دوران کودکی یا جوانی، یکی از مراحل زندگی است با این تفاوت که دوران کودکی و جوانی، سرشار از انرژی و تلاش، ولی دوران سالمندی، همراه با تحلیل قوا و کاهش میزان فعالیت های فیزیکی می باشد.
بنابراین نباید به سالمندان به عنوان قشر آسیب پذیر و یک بارِ اجتماعی نگریست، بلکه شایسته است به عنوان منبع تحول و تکامل اجتماعی در فعالیت های مختلف شرکت داده شوند.
حق مسلم آنان است که یک زندگی ارزشمند با حفظ کرامت و رعایت کیفیت زندگی سالم و امکان دستیابی به استانداردهای کیفی زندگی را داشته باشند.


 
نشانی مطلب در وبگاه نشریه الکترونیک معاونت بهداشتی:
http://goums.ac.ir/find-197.20113.68538.fa.html
برگشت به اصل مطلب