پیام خود را بنویسید

بایگانی بخش واحد کنترل ونظارت برموادغذایی

دسته بندی موضوعی مطالب | جستجوی پیشرفته | تعداد کل مطالب: 11 | تعداد کل بازدید های مطالب: 14,800 |
نمایش مطالب منتشر شده از تاریخ   تا تاریخ


img_yw_news
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ -

معرفی و شرح وظایف واحد کنترل و نظارت بر مواد غذایی

معرفی واحد کنترل و نظارت بر مواد غذایی نام ونام خانوادگی :  احمد یلمه مسئول واحد کنترل ونظارت برمواد غذایی شبکه بهداشت مدرک تحصیلی: کارشناس  علوم وصنایع غذایی نام ونام خانوادگی : بایرام گلدی رستگار کارشناس کنترل ونظارت برمواد غذایی مدرک تحصیلی کارشناس علوم وصنایع غذایی شرح وظایف واحد کنترل و نظارت بر مواد غذایی 1- اخذ مدارک لازم جهت صدور پروانه های بهداشتی که شامل موارد ذیل می باشد و ارسال آن به معاونت غذا و دارو. الف) پروانه بهره برداری ب) پروانه مسئول فنی ج) پروانه ساخت  2- کنترل و نظارت بر کار تولید محصولات غذایی در کارخانجات تحت پوشش به منظور حفظ و ارتقاء ایمنی غذایی مصرف کننده  3- نمونه برداری از محصولات تولید کارخانجات مواد غذایی تحت پوشش به منظور ارزیابی آن از لحاظ انطباق با استاندارد مربوطه و پروانه ساخت و فاکتور های شیمیایی و میکروبی  4- اخذ مدارک لازم جهت صدور گواهی بهداشت صادرات برای آندسته از کارخانجاتی که قصد صادرات محصولات خود به خارج را دارند.  5- راهنمایی و مشاوره متقاضیان طرح های تولیدی مواد غذایی قبل از احداث ساختمان کارخانه  6- راهنمایی در خصوص استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات تولید مواد غذایی  7- نظارت بر مواد اولیه مصرفی در کارخانجات مواد غذایی و کنترل پروانه ساخت مواد اولیه یا پروانه بهداشتی واردات چنانچه ماده اولیه وارداتی باشد.  8- اجرا و کنترل برنامه کشوری غنی سازی آرد خبازی با آهن و اسیدفولیک در سطح کارخانجات تحت پوشش این شبکه  9- رسیدگی به شکایات واصله از معاونت غذا و دارو سایر دانشگاهها در خصوص مواد غذایی.  10- همکاری در اجرای برنامه شیر مدارس (طرح شِما)  11- برخورد با کارخانجات متخلف و معرفی آنها به مراجع قضایی در صورت عدم توجه به تذکرات کتبی از سوی این شبکه  12- همکاری با کمیته کیفیت آرد و نان شهرستان آق قلا و بازدید مشترک از کارخانجات آرد  13- همکاری با اداره غله استان و بازدید مشترک از کارخانجات آرد تحت پوشش  14- همکاری با اداره تعزیرات حکومتی و بازدید مشترک از کارخانجات تحت پوشش  15- همکاری با واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت در طرح کشیک ایام نوروزی و در مواقع لازم    

img_yw_news
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ -

معرفی و شرح وظایف واحد کنترل و نظارت بر مواد غذایی

معرفی واحد کنترل و نظارت بر مواد غذایی نام ونام خانوادگی :  احمد یلمه مسئول واحد کنترل ونظارت برمواد غذایی شبکه بهداشت مدرک تحصیلی: کارشناس  علوم وصنایع غذایی نام ونام خانوادگی : بایرام گلدی رستگار کارشناس کنترل ونظارت برمواد غذایی مدرک تحصیلی کارشناس علوم وصنایع غذایی شرح وظایف واحد کنترل و نظارت بر مواد غذایی 1- اخذ مدارک لازم جهت صدور پروانه های بهداشتی که شامل موارد ذیل می باشد و ارسال آن به معاونت غذا و دارو. الف) پروانه بهره برداری ب) پروانه مسئول فنی ج) پروانه ساخت  2- کنترل و نظارت بر کار تولید محصولات غذایی در کارخانجات تحت پوشش به منظور حفظ و ارتقاء ایمنی غذایی مصرف کننده  3- نمونه برداری از محصولات تولید کارخانجات مواد غذایی تحت پوشش به منظور ارزیابی آن از لحاظ انطباق با استاندارد مربوطه و پروانه ساخت و فاکتور های شیمیایی و میکروبی  4- اخذ مدارک لازم جهت صدور گواهی بهداشت صادرات برای آندسته از کارخانجاتی که قصد صادرات محصولات خود به خارج را دارند.  5- راهنمایی و مشاوره متقاضیان طرح های تولیدی مواد غذایی قبل از احداث ساختمان کارخانه  6- راهنمایی در خصوص استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات تولید مواد غذایی  7- نظارت بر مواد اولیه مصرفی در کارخانجات مواد غذایی و کنترل پروانه ساخت مواد اولیه یا پروانه بهداشتی واردات چنانچه ماده اولیه وارداتی باشد.  8- اجرا و کنترل برنامه کشوری غنی سازی آرد خبازی با آهن و اسیدفولیک در سطح کارخانجات تحت پوشش این شبکه  9- رسیدگی به شکایات واصله از معاونت غذا و دارو سایر دانشگاهها در خصوص مواد غذایی.  10- همکاری در اجرای برنامه شیر مدارس (طرح شِما)  11- برخورد با کارخانجات متخلف و معرفی آنها به مراجع قضایی در صورت عدم توجه به تذکرات کتبی از سوی این شبکه  12- همکاری با کمیته کیفیت آرد و نان شهرستان آق قلا و بازدید مشترک از کارخانجات آرد  13- همکاری با اداره غله استان و بازدید مشترک از کارخانجات آرد تحت پوشش  14- همکاری با اداره تعزیرات حکومتی و بازدید مشترک از کارخانجات تحت پوشش  15- همکاری با واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت در طرح کشیک ایام نوروزی و در مواقع لازم    

img_yw_news
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ -

معرفی و شرح وظایف واحد کنترل و نظارت بر مواد غذایی

معرفی واحد کنترل و نظارت بر مواد غذایی نام ونام خانوادگی :  احمد یلمه مسئول واحد کنترل ونظارت برمواد غذایی شبکه بهداشت مدرک تحصیلی: کارشناس  علوم وصنایع غذایی نام ونام خانوادگی : بایرام گلدی رستگار کارشناس کنترل ونظارت برمواد غذایی مدرک تحصیلی کارشناس علوم وصنایع غذایی شرح وظایف واحد کنترل و نظارت بر مواد غذایی 1- اخذ مدارک لازم جهت صدور پروانه های بهداشتی که شامل موارد ذیل می باشد و ارسال آن به معاونت غذا و دارو. الف) پروانه بهره برداری ب) پروانه مسئول فنی ج) پروانه ساخت  2- کنترل و نظارت بر کار تولید محصولات غذایی در کارخانجات تحت پوشش به منظور حفظ و ارتقاء ایمنی غذایی مصرف کننده  3- نمونه برداری از محصولات تولید کارخانجات مواد غذایی تحت پوشش به منظور ارزیابی آن از لحاظ انطباق با استاندارد مربوطه و پروانه ساخت و فاکتور های شیمیایی و میکروبی  4- اخذ مدارک لازم جهت صدور گواهی بهداشت صادرات برای آندسته از کارخانجاتی که قصد صادرات محصولات خود به خارج را دارند.  5- راهنمایی و مشاوره متقاضیان طرح های تولیدی مواد غذایی قبل از احداث ساختمان کارخانه  6- راهنمایی در خصوص استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات تولید مواد غذایی  7- نظارت بر مواد اولیه مصرفی در کارخانجات مواد غذایی و کنترل پروانه ساخت مواد اولیه یا پروانه بهداشتی واردات چنانچه ماده اولیه وارداتی باشد.  8- اجرا و کنترل برنامه کشوری غنی سازی آرد خبازی با آهن و اسیدفولیک در سطح کارخانجات تحت پوشش این شبکه  9- رسیدگی به شکایات واصله از معاونت غذا و دارو سایر دانشگاهها در خصوص مواد غذایی.  10- همکاری در اجرای برنامه شیر مدارس (طرح شِما)  11- برخورد با کارخانجات متخلف و معرفی آنها به مراجع قضایی در صورت عدم توجه به تذکرات کتبی از سوی این شبکه  12- همکاری با کمیته کیفیت آرد و نان شهرستان آق قلا و بازدید مشترک از کارخانجات آرد  13- همکاری با اداره غله استان و بازدید مشترک از کارخانجات آرد تحت پوشش  14- همکاری با اداره تعزیرات حکومتی و بازدید مشترک از کارخانجات تحت پوشش  15- همکاری با واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت در طرح کشیک ایام نوروزی و در مواقع لازم    

img_yw_news
یکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۷ -

جلسه بررسی مشکلات شرکت سپیدگران سبز گرگان در آق قلا

جلسه بررسی مشکلات فنی وبهداشتی با مدیرعامل شرکت سپیدگران سبزگرگان با حضور مدیریت شبکه بهداشت ودرمان آق قلا، ...

img_yw_news
سه شنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۷ -

برگزاری کلاس آموزشی نحوه درجه بندی واحدهای تولیدی در آق قلا

کلاس آموزشی نحوه درجه بندی واحدهای تولیدی جهت مدیران عامل و مسئولین فنی واحدهای تولیدی مواد آرایشی و ...

img_yw_news
چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ -

برگزاری کلاس آموزشی برنامه های پیش نیازی PRPs در آق قلا

کلاس آموزشی PRPs جهت مسئولین فنی واحدهای تولیدی مواد غذایی وآشامیدنی تحت پوشش توسط واحد کنترل و ....

img_yw_news
سه شنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۵ -

کارگاه آموزشی آشنایی با کالای آرایشی و بهداشتی قاچاق و قوانین مربوطه درشهرستان برگزار شد

 کارگاه آموزشی آشنایی با کلای آرایشی و بهداشتی قاچاق  باحضور نماینده اداره کل تعزیرات حکومتی استان گلستان آقای مفیدی اصل و نماینده فرمانداری وادارات  صنعت ومعدن و تجارت و بازرسی اصناف برگزارگردید . 

img_yw_news
چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ -

مواد غذایی با درج نشانگر رنگی تغذیه ای

همراهی واحد های تولیدی مواد غذایی آق قلا در درج نشانگر رنگی تغذیه ای

img_yw_news
یکشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۳ -

جلسه آموزشی توجیهی ساماندهی عرضه برنج شهرستان آق قلا برگزار شد

 طرح ساماندهی عرضه برنج درشهرستان آق قلا آغازشد.

img_yw_news
سه شنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۱ -

جلسه آموزشی عوارض ناشی از مصرف جوش شیرین در نان

جلسه آموزشی با عنوان عوارض ناشی از مصرف جوش شیرین در نان و نحوه صحیح پخت نان در محل فرمانداری شهرستان آق قلا جهت نانوایان برگزار گردید.

img_yw_news
پنجشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۱ -

برگزاری کلاس آموزشی بهداشت فردی جهت کارگران واحدهای تولیدی موادغذایی وبهداشتی در آق قلا

برگزاری کلاس آموزشی بهداشت فردی جهت کارگران واحدهای تولیدی توسط مسئولین فنی با نظارت و همکاری کارشناس کنترل و نظارت بر مواد غذایی


© 2019 All Rights Reserved | aghala                                                                                       کلیه جقوق  این وب سایت متعلق به شبکه بهداشت ودرمان آق  قلا می باشد