بایگانی بخش اخبار مرکز

دسته بندی موضوعی مطالب | جستجوی پیشرفته | تعداد کل مطالب: 23 | تعداد کل بازدید های مطالب: 5,937 |
نمایش مطالب منتشر شده از تاریخ   تا تاریخ


img_yw_news
سه شنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۲ -

برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه آقای محمد حسن مشهدی دانشجوی رشته دکتری عمومی پزشکی

جلسه دفاع از پایان نامه آقای محمد حسن مشهدی دانشجوی رشته دکتری عمومی پزشکی با عنوان بررسی عوامل فردی، سازمانی و محیطی موثر در ماندگاری پزشکان خانواده روستایی از دیدگاه پزشکان خانواده در دانشگاه علوم پزشکی گلستان در سال ۱۴۰۲ با استاد راهنمایی آقای دکتر علیرضا حیدری در روز شنبه مورخ ۲۹/۷/۱۴۰۲ ساعت ۱۲ در محل مرکز تحقیقات مدیریت سلامت و توسعه اجتماعی برگزار گردید. این مطالعه توصیفی تحلیلی از نوع مقطعی بود که در مراکز خدمات جامع سالمت روستایی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در سال ۱۴۰۲ انجام شد. ۱۳۹ نفر از پزشکان خانواده روستایی شاغل در این مراکز به صورت سرشماری در مطالعه شرکت نمودند بر اساس نتایج این مطالعه بیشترین نمره بترتیب مربوط به بعد محیطی  ۳/۴۹ ، فردی  ۲/۹۷ و سپس بعد سازمانی  ۲/۷۹ بوده است. بالاترین نمرات مربوط به گویه "رضایتمند ی پزشکان از ارتباط و همکاری بین آنان و سایر پرسنل مرکز جامع سلامت"، "علاقه مندی به انجام ویزیت های درمانی"، و "خدمت رسانی به محرومین به عنوان اولویت مهم در کار" بود. جنس افراد با بعد سازمانی ارتباط معناداری داشت. وضعیت تاهل با بعد فردی ارتباط معناداری داشت . وضعیت بیتوته با بعد محی طی ارتباط معناداری داشت با توجه به نتایج و با توجه به تأثیر بیشتر عوامل محیطی بر ماندگاری پزشکان خانواده، پیشنهاد می گردد در تدوین دستورالعمل اجرایی برنامه پزشک خانواده روستایی ، توجه به این عوامل در اولویت قرار گیرد. در صورتی که تمهیداتی برای ایجاد فضای ف یزیکی مناسب ، ایجاد ارتباط بهتر بین پزشکان و پرسنل مراکز جامع سالمت از طریق آموزش و فرهنگ سازی و همچنین بازنگری الزم جهت کاستن از شرح وظایف پزشک در نظر گرفته شود، احتماالً موجب کاهش ریزش نیروهای پزشک در برنامه پزشک خانواده خواهد شد.

img_yw_news
سه شنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۲ -

برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه آقای مهدی برزگر دانشجوی رشته پزشکی

جلسه دفاع از پایان نامه اقای مهدی برزگر دانشجوی رشته پزشکی با عنوان بررسی موانع اجرای پرونده الکترونیک سلامت از دیدگاه مدیران و کارشناسان آمار و فناوری اطلاعات در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی قطب یک کشوری در سال۱۴۰۲   با استاد راهنمایی آقای دکتر علیرضا حیدری در روز شنبه مورخ ۸/۷/۱۴۰۲ ساعت ۱۳ در محل مرکز تحقیقات مدیریت سلامت و توسعه اجتماعی برگزار گردید . این مطالعه توصیفی تحلیلی از نوع مقطعی بود که در سطح دانشگاه های علوم پزشکی قطب یک کشوری در سال ۱۴۰۲انجام شد. ۷۱ نفر از مدیران و کارشناسان آمار و فناوری اطلاعات در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی قطب یک کشوری در مطالعه شرکت نمودند. بیشترین نمره مربوط به موانع هزینه‌ای ۵۱/۳  و کمترین نمره مربوط به موانع استانداردسازی  ۲۲/۳ بوده است. متغیر سن کارکنان با موانع استانداردسازی و موانع هزینه‌ای ارتباط مستقیم و معناداری داشت. متغیر سابقه کاری کارکنان با موانع استانداردسازی  و موانع هزینه‌ای ارتباط مستقیم و معناداری داشت. موانع نگرشی رفتاری برحسب جنس کارکنان تفاوت معناداری داشت. موانع فنی بر حسب سطح تحصیلات تفاوت معناداری داشت. بر اساس این نتایج پیشنهاد گردیداختصاص منابع موردنیاز، بسترسازی فرهنگی و فنی جهت اجرای برنامه، ارایه آموزشهای لازم و توانمندسازی کارکنان و مدیران پیشنهاد می گردد  

img_yw_news
سه شنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۲ -

برگزاری نود و هفتمین جلسه شورای پزوهشی مرکز

نود و هفتمین جلسه شورای پژوهشی مرکز در روز یکشنبه مورخ ۱۴/۸/۱۴۰۲ ساعت ۱۲ الی ۱۳/۳۰ در محل سالن کنفرانس مرکز تشکیل گردید در این جلسه دو طرح پایان نامه ای و یک گزارش نهایی مطرح گردید . طرح پایان نامه ای دکتری عمومی پزشکی با موضوع رابطه بین رضایت شغلی و اخلاق حرفه ای پزشکان به استاد راهنمایی آقای دکتر عباس بدخشان با انجام اصلاحات مورد تصویب قرار گرفت همچنین طرح پایان نامه ای کارشناسی ارشد آمار زیستی با عنوان بررسی مقایسه ای عوامل مرتبط با بقاء بیماران مبتلا به سرطان کولورکتال با استفاده از مدل های ریسک رقابتی فاین-گری، اختصاصی علیتی و مدل کاکس با استاد راهنمایی آقای دکتر محمد علی وکیلی بررسی و با انجام اصلاحات مورد تصویب قرار گرفت. همچنین گزارش نهایی طرح تحقیقاتی آقای دکتر محمد رضا هنر ور با عنوان ارزیابی وضعیت دریافت غذایی، شاخص های آنتروپومتریک و آزمایشگاهی مراجعین به کلینیک دزیانی شهرستان گرگان در سال های ۱۳۹۸ -۱۳۹۹ مطرح و مورد تصویب قرار گرفت .

img_yw_news
شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ -

برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه دانشجو عرفان کوهستانی

جلسه دفاع از پایان نامه آقای  عرفان کوهستانی دانشجوی رشته پزشکی با موضوع  بررسی کیفیت زندگی کاری و تعهد سازمانی و ارتباط آن ها با یکدیگر " در روز چهار شنبه مورخ ۲۵/۵/۱۴۰۲ در محل مرکز تحقیقات مدیریت سلامت و توسعه اجتماعی برگزار گردید جامعه آماری این مطالعه شامل کلیه کارکنان در سطح ۳ شامل کارکنان معاونت بهداشتی استان، سطح ۲ شامل کارکنان ستادی در مراکز بهداشت شهرستان و سطح ۱ شامل کارکنان مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، پایگاه های سلامت شهری و روستایی و خانه‌های بهداشت) در شهرستان‌ گرگان در سال ۱۴۰۱ بود.  استاد راهنمای این پایان نامه خانم دکتر ناهید جعفری و استاد مشاور دکتر علیرضا حیدری بودند بر اساس نتایج این مطالعه میانگین نمره کلی کیفیت زندگی کاری ۴۸/۲ بود. بالاترین نمره در ابعاد کیفیت زندگی کاری مربوط به بعد وابستگی اجتماعی زندگی کاری با میانگین۸۲/۲ و پایین ترین نمره مربوط به پرداخت کافی و منصفانه با میانگین ۰۹/۲ بود. میانگین نمره کلی تعهد سازمانی ۳۲/۷۳  محاسبه شد. بالاترین نمره در ابعاد تعهد سازمانی مربوط به تعهد تکلیفی یا هنجاری با میانگین ۸۵/۲۴ و پایین ترین نمره مربوط به تعهد مستمر با میانگین ۸۱/۲۳ بود. بین کیفیت زندگی کاری و تعهد سازمانی ارتباط آماری معناداری مشاهده شد. بر اساس نتایج مطالعه حاضر، کیفیت زندگی کاری و  تعهد سازمانی کارکنان سطوح ارائه خدمات سلامت شهرستان گرگان در سطح متوسطی ارزیابی شد و با افزایش کیفیت زندگی کاری، تعهد سازمانی نیز افزایش می یابند. بنابراین ﻣـﺪیﺮان دانشگاه و مراکز بهداشت شهرستان ﺑﺮای ایﻨﮑﻪ ﺑﺘﻮاﻧﻨﺪ ﻣﯿﺰان ﺗﻌﻬﺪ و دﻟﺒﺴـﺘﮕﯽ ﮐﺎرﮐﻨـﺎن  ﺧﻮد را اﻓﺰایﺶ دﻫﻨﺪ، ﺑﺎیﺪ ﺑﻪ ﮐﯿﻔﯿﺖ زﻧﺪﮔﯽ ﮐﺎری آﻧﺎن ﺗﻮﺟﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮی ﻧﻤﻮده و ﺳﺎز و ﮐﺎرﻫﺎیﯽ ﺑﺮای ارﺗﻘﺎء آن ﻓﺮاﻫﻢ ﺳﺎزﻧﺪ

img_yw_news
شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ -

برگزاری جلسه دفاع ازپایان نامه دانشجو حمید رضا کاهه

حلسه دفاع از پایان نامه آقای حمید رضا کاهه دانشجوی رشته پزشکی با موضوع بررسی رابطه بار کاری درک شده و ارتباط آن با فرهنگ ایمنی بیمار در پرستاران در روز یکشنبه مورخ ۲۲/۵/۱۴۰۲در محل مرکز تحقیقات مدیریت سلامت و توسعه اجتماعی برگزار گردید. این مطالعه توصیفی تحلیلی از نوع مقطعی بود که در پرستاران بیمارستان های آموزشی شهید صیاد شیرازی و ۵ آذر شهرستان گرگان در سال ۱۴۰۱ انجام شد. ۲۸۰ نفر از پرستاران بیمارستان های مذکور در مطالعه شرکت کردند استاد راهنمای این مطالعه دکتر علیرضا حیدری و استادمشاور دکتر ناهید جعفری بودند. بر اساس نتایج این مطالعه از نظر وضعیت رضایت از درآمد ماهانه، اکثریت پرستاران (۲/۳۶ درصد) رضایت خیلی کم داشتند. میانگین نمره بار کاری درک شده ۸۰/۷۳ بود و در بین ابعاد شش گانه نیز بالاترین نمره مربوط به بعد تلاش و کوشش ۲۹/۷۶ و پایین ترین نمره مربوط به بعد ناکامی و سرخوردگی ۷۷/۶۰) بود. نمره کلی فرهنگ ایمنی بیمار ۳۰/۳ بدست آمد. در بین ابعاد نیز بالاترین نمره مربوط به بعد آموزش سازمانی یا بهبود مستمر۰۳/۴) و پایین ترین نمره مربوط به بعد نحوه انتقال بیمار بین بخش ها۳۱/۲) بود. بار کاری درک شده با آموزش سازمانی یا بهبود مستمر، کار تیمی درون واحدها و پاسخ‌های غیرتنبیهی به خطاها ارتباط مستقیم و معنادار و با ارتباطات باز و شفاف ارتباط غیرمستقیم و معناداری داشت. نمره بار کاری درک شده در حد بالایی بود و وضعیت فرهنگ ایمنی در سطح متوسط بود. با افزایش نمرات بار کاری درک شده، آموزش سازمانی یا بهبود مستمر، کار تیمی درون واحدها و پاسخ‌های غیرتنبیهی به خطاها افزایش خواهند داشت و نمره ارتباطات باز و شفاف کاهش می یابد. لزوم توجه مدیران پرستاری برای برنامه ریزی و سیاستگذاری جهت کاهش بار کاری پرستاران کاملا ضروری به نظر می رسد. کار کردن برروی ابعادی که میانگین پایین تری داشتند، اتخاذ تدابیر و استراتژی های مناسب در زمینه تقویت فرهنگ ایمنی بیمار و ایجاد برنامه های آموزشی، افزایش همکاری کلیه پرسنل برای رشد و تقویت آن و ایجاد بیمارستان ایمنی محور جهت ارتقا فرهنگ ایمنی بیمار می تواند بر افزایش کارآمدی نظام سلامت موثر باشد.  

img_yw_news
شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ -

برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه دانشجو امیر عرب احمدی

جلسه دفاع از پایانه نامه آقای امیر عرب احمدی با موضوع " بررسی رابطه بین سلامت معنوی و امید به آینده در کارکنان ستادی دانشگاه "در روز یکشنبه ۵/۸/۱۴۰۲ در محل مرکز تحقیقات مدیریت سلامت و توسعه اجتماعی برگزار گردید. راهنمایی و مشاوره این پایان نامه را دکتر محمد جواد کبیر و دکتر علیرضا حیدری به عهده داشته اند. این مطالعه به صورت مقطعی در معاونت های بهداشت، درمان، توسعه منابع، تحقیقات و فناوری، غذا و دارو، آموزشی و دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در سال ۱۴۰۱ انجام شد. ۲۶۶ نفر از کارکنان ستادی معاونت های مذکور در مطالعه شرکت نمودند. بر اساس نتایج این مطالعه  میانگین نمره سلامت مذهبی ۴۸ و  میانگین نمره سلامت وجودی  ۴۲بود. میانگین نمره امید به آینده ۶۲ محاسبه شد. میانگین نمره تفکر عاملی ۱۵و میانگین نمره تفکر راهبردی ۱۴بود. سلامت معنوی با امید به آینده در کل و به تفکیک ابعاد ارتباط مستقیم و معناداری داشت سلامت معنوی در کارکنان ستادی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در حد متوسطی  و امید به آینده بالا می باشد. با توجه به اینکه بر اساس نتایج  با افزایش نمرات سلامت معنوی و ابعاد آن، امید به آینده و ابعاد آن افزایش می یابد، مجریان طرح توصیه داشتند ارتقای سلامت معنوی کارکنان باید مورد توجه قرار گیرد.

img_yw_news
شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ -

برگزاری جلسه هیات موسس مرکز

جلسه هیات موسس مرکز تحقیقات مدیریت سلامت و توسعه اجتماعی در روز یکشنبه ۱۵/۵/۱۴۰۲ از ساعت ۹ الی ۱۱ در محل مرکز تحقیقات مدیریت سلامت و توسعه اجتماعی برگزار گردید . در این جلسه با توجه به دستور کار در خصوص اهداف اختصاصی مرکز تا پایان سال ۱۴۰۲ و برنامه های آموزشی مرکز در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۲ گفتگو و مواردی مورد تصویب قرار گرفت. اهم برنامه های مصوب در سال ۱۴۰۲  عبارتند از ، افزایش تعداد طرح های مرکز از ۲۷ طرح به ۳۵ طرح ، انتشار تعداد حداقل ۶۵ مقاله با آدرس مرکز در مجلات معتبر داخلی و خارجی ، افزایش تعداد مقالات چاپ شده با ایندکس ۱ و ۲ به تعداد حداقل ۳۰ مقاله ، برگزاری ۳ کارگاه آموزشی تا پایان سال، اجرای حداقل ۲ طرح تحقیقاتی مشترک با سایر سازمان ها و برگزاری حداقل سه جلسه مشترک با معاونین دانشگاه جهت ارائه نتایج طرح های تحقیقاتی بود . همچنین مقرر گردید در سال جاری سه کارگاه آموزشی با موضوعات ابزار سازی ، روشهای پیشرفته آماری( سری های زمانی ؛ تحلیل بقاء ، روشهای چند متغیره ) و مرور ساختارمند و فراتحلیل برگز ار گردد.

img_yw_news
شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ -

برگزاری نود و پنجمین جلسه شورای پژوهشی مرکز

جلسه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات مدیریت سلامت و توسعه اجتماعی در روز یکشنبه مورخ  ۲۵/۴/۱۴۰۲ از ساعت ۱۱ الی ۱۳ در محل مرکز تحقیقات مدیریت سلامت و توسعه اجتماعی برگزار گردید. در این جلسه  دو طرح پایان نامه ای با موضوعات میزان آگاهی و نگرش پرستاران شاغل در مراکز آموزشی درمانی در مورد اهداء عضو  و  بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد دانشجویان کارورزی پزشکی و پرستاری بیمارستانهای آموزشی شهر گرگان نسبت به مدیریت پسماند عفونی بیمارستانی  مطرح و با انجام اصلاحات مورد تصویب قرار گرفت همچنین طرح تحقیقاتی با عنوان بررسی ارتباط بین میزان دریافت لبنیات و دیابت نوع ۲ با انجام اصلاحات داوریمورد تصویب قرار گرفت . گزارش نهایی طرح تحقیقات مدل سازی بقای هشت ساله بیماران مبتلا به سرطان دستگاه گوارش استان گلستان ، مبتنی بر GIS نیز مطرح با با انجام اصلاحات مورد تصویب قرار گرفت .

img_yw_news
سه شنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۲ -

برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه آقای حامد آتشی

جلسه دفاع از پایان نامه آقای حامد آتشی دانشجوی رشته پزشکی با موضوع "بررسی سطح پاسخگویی به نیازهای غیرطبی از دیدگاه بیماران بستری در بیمارستان‌های آموزشی صیاد شیرازی و ۵ آذر گرگان در سال "۱۴۰۱در تاریخ ۷/۴/۱۴۰۲ ساعت ۱۲ در محل مرکز تحقیقات مدیریت سلامت و توسعه اجتماعی برگزار گردید این پایان نامه به راهنمایی دکتر علیرضا حیدری و مشاوره دکتر فریده کوچک انجام گردید. بر اساس نتایج این مطالعه مهمترین بعد از دیدگاه بیماران، مناسب بودن کیفیت محیط اطراف و کم اهمیت‌ترین بعد از دیدگاه بیماران، محرمانه نگهداشتن اطلاعات فردی بود. میانگین نمره عملکرد پاسخگویی در سطحی بالاتر از متوسط قرار داشت. نمره کلی اهمیت پاسخگویی با سطح تحصیلات ، نوع بیمه درمانی و نوع بیماری ارتباط معناداری داشت. بین نمره کلی عملکرد پاسخگویی و ابعاد توجه و رسیدگی فوری، حفظ شان و کرامت بیمار ، برقراری ارتباط مناسب ، استقلال و حق انتخاب درمانگر با سطح تحصیلات رابطه معناداری وجود داشت. نتایج نشان داد، نمره کلی اهمیت و عملکرد پاسخگویی در بیمارستان‌های آموزشی شهید صیاد شیرازی و ۵ آذر گرگان در سطحی بالاتر از متوسط قرار داشت. به نظر می رسد بر اساس الگوهای فرهنگی و جمیت شناختی استانهای مختلف کشور می توان در بیمارستانهای آموزشی کشور، با تدوین برنامه ریزی استراتژیک ، طراحی و اجرای برنامه های آموزشی منسجم و مداوم و دایر نمودن واحد یا دفتری با نامی مشابه موضوع پژوهش، وضعیت فعلی بیمارستانها را از لحاظ پاسخگویی به بیماران ارتقاء داد.

img_yw_news
دوشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۲ -

برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه آقای آرمان مردانی دانشجوی رشته پزشکی

برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه آقای آرمان مردانی دانشجوی رشته پزشکی

img_yw_news
دوشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۲ -

برگزاری نودو چهارمین جلسه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات مدیریت سلامت

برگزاری نود و چهارمین جلسه شورای پژوهشی مرکز

img_yw_news
پنجشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ -

برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه خانم هادیان دانشجوی رشته پزشکی

جلسه دفاع از پایان نامه دانشجویی خانم شقایق هادیان دانشجوی رشته دکتری عمومی پردیس به استاد راهنمایی دکتر علیرضا حیدری و استاد مشاوری  خانم دکتر فریده کوچک و خانم خطیر نامنی در روز چهارشنبه مورخ ۶/۰۲/۱۴۰۲ ساعت ۱۲ در محل مرکز تحقیقات مدیریت سلامت و توسعه اجتماعی برگزار گردید موضوع این پاین نامه در خصوص شیوع و علل مخاطرات شغلی موجود در بیمارستان‌های آموزشی درمانی گرگان از دیدگاه پرستاران بود که بر اساس نتایج آن در بعد آسیب‌های جسمی، ۶/۹۶ درصد پاسخگویان ابراز نمودند که به علت عوارض ناشی از شغل و شرایط کاری نیاز به استراحت پیدا کرده بودند. ۹۴ درصد به عارضه اسکلتی عضلانی مبتلا شده بودند. ۶/۹۰ درصد ابراز نمودند که در حین انجام کار خون به دست و صورتشان پاشیده است. در بعد آسیب‌های روانی، ۳/۹۶ درصد به بی خوابی های ناشی از کار مبتلا گشته اند. ۳/۹۰ درصد ابراز نمودند که از طرف بیمار و همراهان با تهدید و حمله کلامی و فیزیکی مواجه شدند.حجم زیاد کارهای پرستاری (۶۱ درصد)، اصلی‌ترین و بیشترین علت وقوع آسیب‌های شغلی در محل کار پرستاران بود. وضعیت جو ایمنی موجود در پرستاران ۲۴/۰ ± ۵۳/۰ بود و در وضعیتی نسبتا متوسطی قرار داشت  

img_yw_news
پنجشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ -

برگزاری جلسه نود و سوم شورای پژوهشی مرکز

نود و سومین جلسه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات مدیریت سلامت  و توسعه اجتماعی در روز یکشنبه مورخ ۳۱/۰۲/۱۴۰۲ تشکیل گردید در این جلسه سه طرح پژوهشی پایان نامه ای و یک گزارش نهایی مورد بررسی قرار گرفت طرح پژوهشی بررسی ارتباط تعهد حرفه ای و رعایت حقوق بیمار ازدیدگاه پرستاران و طرح پژوهشی تعیین رابطه امنیت شغلی با وفاداری کارکنان مراکز آموزشی درمانی با انجام اصلاحات مورد تصویب قرار گرفت و طرح پطوهشی بررسی آگاهی و نگرش کارورزان نسبت به پسماند عفونی به دلیل عدم وجود نواقص به بررسی در جلسه بعدی موکول گردید. همچنین گزارش نهایی تعیین وضعیت نا امنی در استان گلستان در سال ۱۴۰۰ و مقایسه آن با ۱۳۹۵ مورد تصویب قرار گرفت.

img_yw_news
یکشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ -

برگزاری جلسه نود و دوم شورای پژوهشی مرکز

نود و دومین جلسه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات مدیریت سلامت در تاریخ ۱۰/۲/۱۴۰۲ در محل مرکز تشکیل گردید در این جلسه طرح پایان نامه ای با موضوع رابطه دیسترس روانی و تعلق شغلی کارکنان مطرح و مصوب گردید همچنین طرح تحقیقاتی با موضوع مصرف دخانیات در جوانان و نوجوانان شهر گرگان مطرح گردید که با توجه به اشکالات موجود در روش کار مورد تصویب قرار نگرفت. در ادامه طرح تحقیقاتی مراقبت تغذیه ای از راه دور مادران بار دار نیز مطرح و مورد تصویب قرار گرفت . در این جلسه گزارش نهایی طرح بررسی نیاز های آموزشی رشته بهداشت عمومی و ارائه الگ مطرح و مصوب گردید.

img_yw_news
یکشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ -

نشست صمیمی تیم پژوهشی مرکز

جلسه نقد و بررسی و ارزیابی عملکرد پژوهشی مرکز به حضور همکاران و اعضاء هیات موسس مرکز در تاریخ ۱۹/۰۱/۱۴۰۲ به همراه ضیافت افطار در محل مرکز برگزار گردید در این جلسه هر یک از اعضاء به مدت ۱۰ دقیقه در خصوص نقاط ضعف و قوت و پیشنهاد های بهبود عملکرد مرکز نقطه نظراتی اعلام نمودند. در این جلسه مقرر گردید پیشنهادات توسط اعضاء هیات موسس بررسی و در صورت امکان اجرائی گردد. همچنین مقرر گردید جلسات شورای پژوهشی به صورت ماهانه و جلسات هیات موسس به صورت هفتگی برگزار گردد.

img_yw_news
دوشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۱ -

برگزاری مراسم افتتاحیه

برگزاری مراسم افتتاحیه مرکز تخصصی مردمی نفس گلستان

img_yw_news
شنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۱ -

برگزاری جلسه دفاع خانم ایمانی دانشجوی رشته دکتری عمومی پزشکی

برگزاری جلسه دفاع خانم  ایمانی دانشجوی رشته دکتری عمومی پزشکی

img_yw_news
چهارشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۱ -

برگزاری جلسه دفاع خانم شاه بهرامی دانشجوی رشته دکتری عمومی پزشکی

برگزاری جلسه دفاع خانم شاه بهرامی دانشجوی رشته دکتری عمومی پزشکی

img_yw_news
سه شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ -

برگزاری جلسه دفاع خانم رضایی دانشجوی رشته دکتری عمومی پزشکی

برگزاری جلسه دفاع خانم حورا رضایی دانشجوی رشته دکتری عمومی پزشکی

img_yw_news
چهارشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ -

جلسه تدوین برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۱ مرکز تحقیقات مدیریت سلامت

جلسه تدوین برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۱ مرکز تحقیقات مدیریت سلامت در تاریخ ۱۴۰۰/۰۱/۱۵ برگزار گردید.



کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مرکز تحقیقات مدیریت سلامت و توسعه اجتماعی می باشد.