آموزش : واحد ها

 

عناوین مباحث آموزشی  که واحد آموزش نظارت بر موادغذایی ،آرایشی و بهداشتی در نظر دارد در سال 95 برگزار نماید:
1- روشهای آزمون کنترل کیفی در فراورده های لبنی
2- آشنایی با اصول و ضوابط برچسب گذاری وزارت بهداشت
3- ضوابط نظارت بر قاچاق مواد خوراکی و آرایشی و بهداشتی
4- آشنایی با ضوابط و معیارهای ملی مصوب در فراورده های آرایشی و بهداشتی و روشهای کنترل کیفی آنها
5- آشنایی با ضوابط و معیارهای ملی مصوب وزارت بهداشت در مورد  خشکبار و آجیل
6- آشنایی با روشهای کنترل کیفیت کنسروهای غیرگوشتی
7- غذاهای آماده و نیمه آماده فراورده های گوشتی
8- ضوایط و معیارهای ملی وزارت بهداشت در صنعت روغن
9- روشهای نوین کنترل کیفی در آرد و فراورده های غلات
(غنی سازی آرد خبازی با آهن و اسیدفولیک به میزان 100%)
10- ضوابط سردخانه و انبارهای نگهداری مواد غذایی
11-  آشنایی با آخرین ضوابط و معیارهای ملی مصوب وزارت بهداشت در خصوص شناسه نظارت کارگاهی و مشاغل خانگی
12- تاثیر باقیمانده سموم دفع آفات نباتی کودهای شیمیایی هورمونها،آنتی بیوتیکها و فلزات سنگین در ایمنی موادغذایی
13- آشنایی با روشهای نمونه برداری در صنایع غذایی

14- آشنایی با فرمولاسیون موادغذایی(با تاکید بر میزان نمک و قندبراساس برنامه عملیاتی
اصول بازرسی کیفی در صنایع غذایی تولیدی و مشخصات یک بازرس مطلع(با تاکید بر تقلبات غذایی)

فایل های آموزش جهت دانلود(لطفا جهت دانلود کلیک کنید)

لینک دانلود     ضوابط  و دستورالعمل های  صنعت روغن

لینک دانلود     کارگاه آموزشی روغن

لینک دانلود     کارگاه کاهش نمک در فرمولاسیون مواد غذایی

لینک دانلود     دستورالعمل های  نمک و نشانگرهای رنگی

لینک دانلود     تاثیر باقیمانده سموم  در ایمنی مواد غذایی  ( آقای مهندس عباسعلی فروزان (کارگاه  95/08/15))

لینک دانلود     تاثیر باقیمانده سموم  در ایمنی مواد غذایی  (  خانم دکتر شهره تازیکی(کارگاه  95/08/15))

لینک دانلود      کارگاه "روشهای نوین کنترل کیفی در آرد و فراورده های غلات" (دکتر مسعود هاشمی)

لینک دانلود      روشهای نوین کنترل کیفی در آرد و فراورده های غلات( آقای مهندس چوگان) 

لینک دانلود     روش های تشخیص تقلبات در مواد غذایی(آقای دکتر جلال احسانی)

لینک دانلود     CIP در صنعت شیر -مقدمه(آقای دکتر جلال احسانی)

لینک دانلود     CIP در صنعت شیر (آقای دکتر جلال احسانی)

لینک دانلود     صنعت شیر (گرفتگی غشاء) (آقای دکتر جلال احسانی)


 


دفعات مشاهده: 726 بار   |   دفعات چاپ: 219 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه عمومی نشریات یکتاوب می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2018 All Rights Reserved | http://www.journalsystem.ir/demo5

Designed & Developed by : Yektaweb