پیام خود را بنویسید

دبیرخانه امنیت غذایی شهرستان مینودشت : کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان جلسه کارگروه سلامت وامنیت غذایی شهرستان مینودشت به ریاست مصطفی لو فرماندار شهرستان مینودشت برگزار گردید

 | تاریخ ارسال: 1404/7/21 | 
فرماندارشهرستان با گرامیداشت یاد امام (ره) و شهدای دفاع مقدس ، بر استفاده از ظرفیت کارگروه سلامت و امنیت غذایی جهت حل مشکلات بهداشتی شهرستان تاکید نمودند. مصطفی لو با اشاره به دستور جلسه و مشکلات تنگه چهل چای و تحویل روستاهای غیر آبفا ضمن بیان وظایف ذاتی بعضی ادارات و قوانین موجود، لزوم استفاده از مشارکت و همیاری های مردمی را یادآور شدند . دکتر عرب ، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان نیز در این جلسه با بیان گستردگی بیماری های غیرواگیر ،خودمراقبتی را بهترین استراتژی جهت پیشگیری از این بیماری ها دانستند. دکتر حسینی ریاست مرکز بهداشت هم در این جلسه با بیان اهمیت سلامت و امنیت غذایی در برنامه هفتم توسعه ، ضمن قدردانی از ادارات و سازمان های مرتبط با سلامت محیط و آب ، بر همراهی مرکز بهداشت شهرستان با تمام ادارات و سازمان ها تاکید کردند . در این جلسه مشکلات تنگه چهل چای و روستای بلم جرک ، خودمراقبتی سازمانی ،خودکشی و نقاط حادثه خیز برای کودکان توسط واحدهای مسئول برنامه مطرح گرید.

دفعات مشاهده: 29 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

دبیرخانه امنیت غذایی شهرستان مینودشت : جلسه آموزشی دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه برگزار شد

 | تاریخ ارسال: 1403/7/16 | 
به منظور آشنایی بیشتر کارشناسان مرتبط با دبیرخانه ساغ شبکه های بهداشت و درمان تابعه دانشگاه از برنامه های ابلاغی شورایعالی سلامت و امنیت غذایی کشور، اولین جلسه آموزشی و تشریح برنامه های دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی با حضور  رئیس و کارشناسان دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان (مستقر در دانشگاه) و کارشناسان متناظر در شبکه های بهداشت و درمان تابعه در سالن شهید آوینی دانشگاه برگزار شد.  
 
در این جلسه ابوالحسنی رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه ضمن تبیین جایگاه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی، تاریخچه ای از شکل‌گیری و استمرار فعالیت این شورای را برشمرده و به ترسیم جایگاه دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان (مستقر در دانشگاه) در سطح استان پرداخته و نحوه تعامل و همکاری های بین بخشی  دستگاه های اجرائی در سطح استان در موضوعات سلامت و امنیت غذایی پرداخته و خاطر نشان کردند می توان از ظرفیت دبیرخانه های ساغ استان و شهرستانها در جهت افزایش نقش بخشهای دولتی و همچنین آحاد مردم و بخشهای خصوصی و مشارکت آنها در پیشبرد اهداف نظام سلامت بهره برداری کرده تا از نقش ۸۰ درصدی عوامل اجتماعی موثر بر سلامت که در حیطه وظیفه مندی وزارت بهداشت نبوده و این میزان از تاثیرگذاری مربوط به حمایتها و انجام تکالیف قانونی سایر دستگاه ها و مردم است، بهره برده تا منجر به ارتقا سلامت در سطح جامعه گردد. 

ایشان همچنین به همکاری بین بخشی دستگاه های متولی، افزایش مشارکت مردم در ارتقای سلامت و آموزش و اطلاع رسانی بموقع در حوزه سلامت و امنیت غذایی به مردم تاکید کردند.  
 
مهندس محرمی کارشناس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان گزارشی از عملکرد و اقدامات عمده دبیرخانه استان و ارکان وابسته در سال ۱۴۰۲ و ۶ماهه اول ۱۴۰۳ ارائه کردند. 
 
مهندس خلیلی کارشناس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی در این جلسه به برنامه های آتی دبیرخانه و به برنامه های که برای ارتقای سطح سلامت و امنیت غذایی در نظر گرفته شده اشاره کرد. ایشان بر لزوم پیگیری برنامه های دبیرخانه ساغ در شهرستانها و همچنین سطح انتظارات از کارشناسان شبکه های بهداشت و درمان و پیگیری ارسال منظم گزارشات و مکاتبات ارسالی از سوی دبیرخانه ساغ استان تاکید نمودند.   
 
در ادامه جلسه، کارشناسان دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی شهرستان های گنبد و بندر ترکمن گزارشی از عملکرد کارگروه سلامت و امنیت غذایی حوزه شهرستانی خود را ارائه کردند. 

در پایان جلسه رئیس و کارشناسان ساغ استان به سوالات و ابهامات کارشناسان شبکه ها پاسخ داده و کارشناسان حاضر در جلسه به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.  
 

دفعات مشاهده: 300 بار   |   دفعات چاپ: 100 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شبکه بهداشت و درمان شهرستان مینودشت می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 All Rights Reserved | minoodasht

Designed & Developed by : Yektaweb