چهارشنبه 13 فروردین 1404
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
درباره ما
تاریخچه
اهداف مرکز
اساسنامه
برنامه استراتژیک
ریاست مرکز
معاون پژوهشی مرکز
هیات موسس
اعضاء شورای پژوهشی
کارشناس مرکز
چارت سازمانی
Affiliation
ساعت کاری
آیین نامه ها و فرم ها
آیین نامه حمایت مقالات
فرمت طرح بر اساس پژوهشیار
فرم گزارش نهایی
فرم گزارش پیشرفت طرح
فرم کمیته اخلاق
حمایت مقالات کنگره خارجی
فرم حمایت مقالات ریفر شده
فرم حمایت مقالات چاپی
فرم حمایت مقالات داخلی
آیین نامه تخصیص اعتبار پژوهشی به پژوهشگران
آیین نامه محاسبه و تعیین برونداد
صورتجلسات شورای پژوهشی
صورتجلسات سال 94
صورتجلسات سال 95
صورتجلسات سال 96
صورتجلسات سال 97
صورتجلسات سال 98
صورتجلسات سال 99
صورتجلسات سال 1400
صورتجلسات سال 1401
صورتجلسات سال 1402
صورتجلسات سال1403
فعالیتها
مقالات چاپ شده در مجلات
طرح های تحقیقاتی
پروسه تصویب طرح در مرکز
طرح پایان نامه
طرح غیر پایان نامه
فرایند تصویب گزارش نهایی
پیگیری گزارش نهایی
کارگاه های برگزار شده
کارگاه سال 94
کارگاه سال 97
انتشارات
اولویت های پژوهشی
تماس با ما
مرکز تحقیقات سلامت فراورده های غذایی، دارویی و طبیعی
انتشارات
انتشارات :
خمیر ترش
| تاریخ ارسال: 1402/1/19 |
کتب:
خمیر ترش:
ویژگیهای کاربردی . فواید سلامتی بخش
ا
آنالیز میکروبی:
گوشت قرمز، گوشت طیور و تخم مرغ
سم شناسی مواد غذایی
دفعات مشاهده: 553 بار |
دفعات چاپ: 168 بار
| دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر
برای مشاهده کل مطالب بخش
انتشارات
اینجا را کلیک کنید.