اولویت های پژوهشی : الویت های پژوهشی

 | تاریخ ارسال: 1401/8/18 | 

۱.کنترل و بهبود کیفی و ایمنی مواد غذایی
 

۲.شناسایی محصولات غذایی تراریخته ی موجود در بازار ایران و بررسی برچسب گذاری آن ها
 

۳.تولید مواد بسته بندی زیست تخریب پذیر به منظور جایگزینی پلاستیک برای بسته بندی مواد غذایی

۴.تولید محصولات سلامت محور(غذایی، آشامیدنی، طبیعی، سنتی و مکمل)

۵.ارزیابی وضعیت امنیت غذا و تغذیه در استان و مداخله جهت ارتقای آن

۶.تغذیه سالم و بهداشتی در راستای بهبود سلامت افراد در جامعه

۷.بررسی ارتقای کیفیت و ایمنی مواد غذایی

۸.بررسی اثرات بیولوژیک فارماکولوزیک گیاهان دارویی

۹.میکروبیولوژی دارویی و پروبیوتیک ها

۱۰.ساخت و توسعه بیومتریالهای جدید و موثربرای فرمولاسیون های دارویی

۱۱.ارزیابی و ارتقاء استفاده منطقی داروها بر پایه مطالعات فارما کوکینتیک بالینی و فارماکوزنتیک و طراحی مداخلات موثر

۱۲.طراحی ، فرمولاسیون و تبیین کنترل های فیزیکیوشیمیایی داروهی طبیعی و سنتی


دفعات مشاهده: 236 بار   |   دفعات چاپ: 41 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مرکز تحقیقات سلامت فراورده های غذایی، دارویی و طبیعی می باشد.