اولویت های پژوهشی : الویت های پژوهشی
| تاریخ ارسال: 1401/8/18 |
۱.کنترل و بهبود کیفی و ایمنی مواد غذایی
|
۲.شناسایی محصولات غذایی تراریخته ی موجود در بازار ایران و بررسی برچسب گذاری آن ها
|
۳.تولید مواد بسته بندی زیست تخریب پذیر به منظور جایگزینی پلاستیک برای بسته بندی مواد غذایی |
۴.تولید محصولات سلامت محور(غذایی، آشامیدنی، طبیعی، سنتی و مکمل) |
۵.ارزیابی وضعیت امنیت غذا و تغذیه در استان و مداخله جهت ارتقای آن |
۶.تغذیه سالم و بهداشتی در راستای بهبود سلامت افراد در جامعه |
۷.بررسی ارتقای کیفیت و ایمنی مواد غذایی |
۸.بررسی اثرات بیولوژیک فارماکولوزیک گیاهان دارویی |
۹.میکروبیولوژی دارویی و پروبیوتیک ها |
۱۰.ساخت و توسعه بیومتریالهای جدید و موثربرای فرمولاسیون های دارویی |
۱۱.ارزیابی و ارتقاء استفاده منطقی داروها بر پایه مطالعات فارما کوکینتیک بالینی و فارماکوزنتیک و طراحی مداخلات موثر |
۱۲.طراحی ، فرمولاسیون و تبیین کنترل های فیزیکیوشیمیایی داروهی طبیعی و سنتی |
دفعات مشاهده: 236 بار | دفعات چاپ: 41 بار | دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر