اساسنامه : اساسنامه

 | تاریخ ارسال: 1397/4/27 | 
مرکز تحقیقات سلامت فراورده های غذایی، دارویی و طبیعی
اساسنامه:

با توجه به وجود استعداد های طبیعی در تولید محصولات کشاورزی در استان گلستان به ویژه قرار داشتن در رتبه برتر تولید انواع غلات در سطح کشور و لزوم حمایت از سرمایه ایرانی، وجود تجهیزات پیشرفته و به روز و ضرورت بهره مندی از نیرو های متخصص کارامد،  معاونت غذا و دارو با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و دانشگاه ها و سازمان های ذیربط استان، در سال ۹۳ اقدام به راه اندازی مرکز تحقیقات سلامت غلات با اهداف ذیل نمود.
اما با عنایت به جدایی ناپذیری امور مربوط به فراورده های غذایی و دارویی و همچنین حضور متخصصین دارویی و غذایی با تجربه و توانمند در این معاونت و برخورداری از تجهیزات مناسب نظیر دستگاه های GC GC/MS، HPLC، PCR و...، شورای پژوهش و فناوری دانشگاه در تاریخ ۰۶/۰۶/۱۳۹۷با پیشنهاد معاون محترم غذا و دارو(جناب آقای دکتر محمد صلبی) با تغییر نام مرکز تحقیقات سلامت غلات به "مرکز تحقیقات سلامت فراورده های غذایی، دارویی و طبیعی" موافقت کرد تا معاونت غذا و دارو بتواند با استفاده از ظرفیت های موجود و با انجام فعالیت های پژوهشی- کاربردی و فناورانه مبتنی بر نیاز های جامعه، زمینه ایجاد دانش فنی محصولات غذایی، دارویی و طبیعی را فراهم آورد.

۱: اهداف
  1. تجهیز و بکار گیری نیرو های توانمند علمی و اجرایی به صورت هدفمند در تحقیقات کاربردی

  2. ایجاد توانمندی های ویژه در پژوهش های کاربردی بر روی محصولات اختصاصی دانشگاه

  3. نهادینه نمودن مرکز تحقیقات قوی در نظارت و کنترل یک محصول خاص در کشور

  4. ایجاد مرجعی موثر در پژوهش های کاربردی

  5. بهره مندی از دستگاه ها و امکانات آزمایشگاهی و کنترل کیفیت محصولات

  6. راه اندازی روش های کاربردی نوین و صدور مجوز تحقیقاتی جهت بالا بردن کیفیت محصولات خاص منطقه ای

  7. انجام طرح های تحقیقاتی مشترک جهت بهبود فرایند تولید

  8. حمایت از طرح های دانشجویی

  9. برنامه ریزی، مدیریت و هدایت امور پژوهشی در حوزه غلات و فرآورده های آن به عنوان قطب غلات کشور

  10. برنامه ریزی و مدیریت توسعه ارتباطات مرکز با مراکز و موسسات دانشگاهی و تحقیقاتی جهت جلب و جذب طرح های پژوهشی و پایان نامه ها

  11. اطلاع رسانی تخصصی در حوزه غلات و فرآورده های آن

  12. ارائه دستاوردهای تحقیقاتی، آزمایشگاهی در حوزه غلات به دستگاههای اجرایی و مراکز تخصصی مرتبط

  13. ارائه پیشنهادات به مراجع بالاتر

ماده ۲: ارکان مرکز

الف- رئیس مرکز.
ب- شورای پژوهشی
ج- معاون
د- مدیر اجرایی
ر-اعضای مرکز تحقیقات

ماده ۳ :اعضای شورای پژوهشی

اعضا شورای پژوهشی شامل ۱۹ نفر از اساتید متخصص و مجرب دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان و آزاد شهر، جهاد کشاورزی انتخاب که در چهار کارگروه تخصصی شامل سلامت و تولید غلات، سلامت و نگهداری غلات، سلامت و فرآوری غلات، سلامت و تغذیه غلات تشکیل می گردد.

ماده ۴: وظایف شورای پژوهشی

الف -تصویب اهداف پژوهشی مرکز.
ب- تصوب طرح های تحقیقاتی وگزارش نهایی طرح های تحقیقاتی مرتبط.
ج- بررسی و تصویب گزارش های سالیانه فعالیتهای مرکز.
د-بررسی وتصویب بودجه مرکز
تصویب دستورالعملهای مربوط به امور داخلی شورای عالی و دستورالعمل های اجرایی مرکز تحقیقات پیشنهاد
سازمان وتشکیلات مرکز.

ماده ۵-منابع مالی مرکز

الف)در آمدهای حاصله از خدمات مرکز طبق ضوابط قانونی در قالب طرح های تحقیقاتی و درمانی
ب)کمک و هدایای اشخاص حقیقی و حقوقی
ج)اعتبارات دولتی در صورت تخصیص
د)اعتبارات غیر دولتی و بین المللی در قالب طرح های تحقیقاتی
تبصره ۱) تا زمان تصویب قطعی مرکز اختصاص بودجه سالانه مرکز از طریق اعتبارات این دانشگاه و با حمایت
تبصره ۲) تصویب بودجه طرح های پیشنهادی تا سقف ریالی تفویض شده در شورای پژوهشی مرکز تحقیقات
صورت گرفته و طرح های بیش ازسقف ریالی تفویض شده تا زمان تصویب قانونی این مرکز از طرف معاونت
تحقیقات وفناوری وزارت بهداشت


دفعات مشاهده: 195 بار   |   دفعات چاپ: 71 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مرکز تحقیقات سلامت فراورده های غذایی، دارویی و طبیعی می باشد.