طرح های تحقیقاتی : طرح های تحقیقاتی

 | تاریخ ارسال: 1397/4/30 | 

ردیف

عنوان طرح

مجریان

۱

جداسازی و شناسایی آغازگرهای لاکتیکی خمیرترش حاصل از آرد جو و ارزیابی ویژگی­های ضد میکروبی آنها

علیرضا صادقی
مجتبی رئیسی

۲

ارزیابی تاثیر تخمیر کنترل شده خمیرترش­ حاصل از آرد کامل گندم بر کاهش میزان اسید فیتیک نان تولیدی

علیرضا صادقی
مجتبی رئیسی

۳

بررسی  فومونیزین و زیرالنئون در گندم های سیلوهای استان گلستان به روش الایزا

فرهاد نیک نژاد
حمید یزدی

۴

بررسی خصوصیات و به کارگیری شربت سورگوم شیرین به عنوان شیرین کننده طبیعی مغذی در فراورده های آردی(بیسکویت و نان قندی

جواد زنگانه
جلال محمدزاده
علیرضا صابری

۵

بررسی تاثیر و بهینه سازی مصرف کودهای ریز مغذی سولفات آهن، روی و منگنز بر ویژگی­های تغذیه­ای و کیفیت نانوایی در رقم گندم مروارید

جلال محمدزاده علیرضا قدس ولی
مهدی صادقی

۶

جداسازی باکتری­های اسید لاکتیک غالب موجود در اوجی "یک حریره تخمیری مبتنی بر غلات" و ارزیابی خصوصیات ضد میکروبی آنها

مجتبی رئیسی
مریم ابراهیمی

۷

بررسی آلودگی میکروبی آرد های استان گلستان به کپک ومخمر ، شمارش کلی میکرواگانیسم و سالمونلا

 حسینعلی طبرسا

۸

ارزیابی تاثیر گاز ازن بر ویژگی های کیفی انبار مانی گندم و برنج در استان گلستان

علیرضا قدس ولی جلال محمدزاده
مهدی صادقی

۹

ارزیابی تاثیر گاز ازن بر ویژگی های کیفی انبار مانی ذرت و جو در استان گلستان

جلال محمدزاده علیرضا قدس ولی
جواد زنگانه

۱۰

ارزیابی تاثیر تخمیر تصادفی و کنترل شده خمیرترش­های سبوس گندم و شلتوک برنج­ بر قابلیت تولید اگزوپلی­ساکاریدهای میکروبی در جدایه­های لاکتیکی غالب و مطالعه خصوصیات کیفی نان­ حجیم تولیدی

مرضیه حسینی نژاد
مجتبی رئیسی

۱۱

ارزیابی تاثیر استفاده توام از پوره کدو سبز و خمیرترش­های سبوس برنج، سبوس گندم و آرد کامل جو بر ویژگی­های کیفی نان باگت

علیرضا صادقی
مجتبی رئیسی

۱۲

ارزیابی خواص ضد میکروبی و پروبیوتیکی جدایه­های لاکتیکی غالب خمیرترش­های سبوس گندم و سبوس برنج

علیرضا صادقی
مجتبی رئیسی

۱۳

شناسایی مولکولی باکتری­های اسید لاکتیک عمده جدا شده از ترخینه و یوسا و بررسی تاثیر آنها بر میزان آفلاتوکسین ، ، و

مجتبی رئیسی
مریم ابراهیمی

۱۴

ارزیابی تاثیر ضد میکروبی تابش مادون قرمز بر روی برخی از مهم­ترین شاخص­های میکروبی فراورده­های غلات­

علیرضا صادقی
مهدی کاشانی نژاد
مجتبی رئیسی

۱۵

مقایسه اثرات آنتاگونیسمی باکتری¬های اسید لاکتیک جدا شده از بوزا "نوشیدنی تخمیری مبتنی بر غلات"، علیه چند سویه باکتریایی مقاوم به آنتی¬بیوتیک

مجتبی رئیسی
مریم ابراهیمی

۱۶

تاثیر استفاده از آرد لوبیا و نخود بر ویژگی­های کیفی آرد و نان بربری

سید مهدی جعفری
مهدی صادقی

۱۷

استفاده از کنسانتره پروتئینی بادام شیرین در فرمولاسیون کیک بدون گلوتن

مهران اعلمی
مجتبی رئیسی

۱۸

استفاده از کنسانتره پروتئینی بادام شیرین در فرمولاسیون کیک بدون گلوتن

مهران اعلمی
یلدا شیخ

۱۹

تهیه نانوالیاف بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی اسانس نعناع فلفلی و مرزنجوش با استفاده از الکتروریسی و بررسی اثر ضد میکروبی آن

دکترمجتبی رئیسی

۲۰

بررسی اثر پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس های مرزنجوش و زنیان به شکل نانوامولسیون بر افزایش ماندگاری گوشت شترمرغ نگهداری شده در یخچال و بررسی رشد اشرشیاکلی تلقیح شده به آن

دکترمجتبی رئیسی

۲۱

بررسی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی اسانس های گیاهی بادیان رومی، بادرشبی، میخک و مریم گلی به شکل امولسیون و نانوامولسیون در شرایط آزمایشگاهی و سیستم مدل غذایی

دکترمجتبی رئیسی

۲۲

نانوریزپوشانی فیکوسیانین در نانولیپوزوم های پوشش داده شده با کیتوزان و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی آنها

دکتر عبدالخلیل آذری

۲۳

کاربرد روش غیرتخریبی تصویربرداری فراطیفی در سنجش ویژگیهای بافتی پنیر موزارلای کم چرب

دکتر طاهره جهانی

۲۴

ارزیابی ویژگیهای ضدسرطانی و ضد توموری ترکیبات فنلی، کارتنوئیدی و پپتیدی نانو- و میکروانکپسولهشده در حاملهای بیوپلیمری و لیپیدی – فاز اول

دکتروحید عرفانی مقدم

۲۵

امکان سنجی تولید کیک فراسودمند بر پایه چاودار، شیر شتر ، استویا، دارچین و گیاه گالگا و انجام ارزیابی های حسی و آزمایشات بالینی بر روی بیماران دیابتی نوع دو

دکترمهدی زاهدی

۲۶

تاثیر نانو لیپوزوم های بارگذاری شده با عصاره جلبک

دکتراسماعیل زنگانه

۲۷

بررسی فعالیت ضد توموری اجزای استخراج شده از کفیر بر سلولهای سرطانی

دکترسید احمد سجادی

۲۸

ارزیابی خصوصیات ضد سرطانی باکتری اسید لاکتیک پروبیوتیک منتخب جدا شده از بذر شاهی جوانه زده تخمیر شده به صورت ریزپوشانی شده با نایسین و زانتان

دکترعلیرضا صادقی

۲۹

جداسازی و شناسایی فلور باکتری های اسید لاکتیک (LAB) از خمیر ترش آرد کامل سورگوم (Sorghum bicolor) و بررسی قابلیت ضد قارچی آنها

دکتر جلال احسانی


دفعات مشاهده: 244 بار   |   دفعات چاپ: 74 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مرکز تحقیقات سلامت فراورده های غذایی، دارویی و طبیعی می باشد.