آشنایی با بخش میکروب : آشنایی با بخش میکروب

 

مراجع آزمونهای بخش میکروب شناسی


•  بر اساس استانداردهای ملی ایران
•  بر اساس ضابطه حدود مجاز میکروبیولوژی تدوین شده توسط مرکز آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو – بهداشتی

 

 
وسایل و دستگاههای بخش میکروبشناسی :
 -   اتوکلاو
-   اون قابل تنظیم  تا دمای 180 درجه سانتیگراد
-   انکوباتورهای مختلف قابل تنظیم در دماهای ( 30،37،55،25،42،44 درجه سانتیگراد)
-   آب مقطر گیری
-   بن ماری جوش
-   میکروسکوپ
-   هود لامینار
-   ترازو با دقت 01/0 اعشار
-   دستگاه فیلتراسیون آب
-   هات پلیت
-   یخچال

 

•فریزر


•پالسی فایر


•کلنی کانتر


 

نمونه های مورد آزمون در بخش میکروبشناسی :
گروههای مواد غذایی ،آشامیدنی ،آرایشی وبهداشتی مورد آزمون در بخش میکروبشناسی به شرح ذیل می باشد:
-   آرد وغلات
-   ادویه جات
-   فراورده های  لبنی
-   فراورده های  گوشتی
-   فراورده های  قنادی
-   بسته بندی و خشکبار
-   فراورده های  کنسروی
-   انواع مواد آشامیدنی
-   فراورده های  آرایشی و بهداشتی

 

پارامتر های مورد آزمون در بخش میکروبشناسی :

 شمارش کلی میکروارگانیسم ها- شمار ش کلی فرم ها –

 شناسایی : اشرشیاکلی –سالمونلا – تخم انگل - باسیلوس سرئوس – کلستریدیوم بوتولینیوم – کلستریدیوم پرفرژنز – کپک و مخمر – انتروباکتریاسه – لیستریا مونو سایتوژنز – کمپیلو باکتر ژژونی – انتروکوک ها – استافیلوکوکوس اورئوس- اسپور های مقاوم به حرارت – لاکتو باسیل ها – لوکونوستوک – ریسه های کپک ( هاوارد )

 


دفعات مشاهده: 705 بار   |   دفعات چاپ: 229 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه عمومی نشریات یکتاوب می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2018 All Rights Reserved | http://www.journalsystem.ir/demo5

Designed & Developed by : Yektaweb