کلاس آموزش عملی طبخ آبزیان با هدف ارتقاء فرهنگ صحیح مصرف و افزایش سرانه مصرف انواع آبزیان با مشارکت شیلات گلستان ، آموزش و پرورش و بخش خصوصی در تاریخ 24/3/90 با شرکت 40 نفر از پرسنل زن تحت پوشش مرکز بهداشتی درمانی و زنان 49-10 آرخ بزرگ ، کریم ایشان و توماجلر در مدرسه سمیه آرخ برگزار گردید. در این کلاس روش تهیه 5 نوع غذا از آبزیان بصورت عملی توسط مدرس آشپزی آموزش داده شد.
دفعات مشاهده: 1594 بار |
دفعات چاپ: 461 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 58 بار |
0 نظر