پیام خود را بنویسید

بهبود تغذیه جامعه : کلاس آموزش عملی طبخ آبزیان

کلاس آموزش عملی طبخ آبزیان با هدف  ارتقاء فرهنگ صحیح مصرف و افزایش سرانه مصرف انواع  آبزیان  با مشارکت شیلات گلستان ، آموزش و پرورش و  بخش خصوصی در تاریخ 24/3/90 با شرکت 40 نفر از پرسنل زن تحت پوشش مرکز بهداشتی درمانی و زنان 49-10  آرخ بزرگ  ، کریم ایشان و توماجلر در مدرسه سمیه آرخ برگزار گردید. در این کلاس روش تهیه 5 نوع غذا از آبزیان بصورت عملی  توسط مدرس آشپزی  آموزش داده شد.

دفعات مشاهده: 1594 بار   |   دفعات چاپ: 461 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 58 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شبکه بهداشت و درمان گمیشان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 All Rights Reserved | gomishan

Designed & Developed by : Yektaweb