پیام خود را بنویسید

اخبار : نشست ایثارگران مرکز بهداشت مراوه تپه با مشاور رییس دانشگاه در امور ایثارگران

 | تاریخ ارسال: 1402/3/27 | 
 حسین ترشیزی مشاور رییس دانشگاه در امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی گلستان با حضور در مرکز بهداشت شهرستان مراوه تپه از ایثارگران مجموعه قدردانی و تجلیل کرد. 
 این مراسم که با حضور ترشیزی مشاور رییس دانشگاه در امور ایثارگران و هئیت همراه ، مهندس رحمدل معاون اجرایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ، دکتر رضایی راد سرپرست بیمارستان علوی مراوه تپه و با مشارکت ایثارگران در محل نمازخانه مرکز بهداشت شهرستان برگزار شد.

 مهندس رحمدل معاون اجرایی شبکه بهداشت شهرستان در این مراسم با اشاره به اهمیت تکریم از خانواده معظم شهدا و ایثارگران گفت: خانواده معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران بزرگترین یادگاران دفاع مقدس هستند و تجلیل، تکریم و دیدار با آنان، رشارت ها و جانفشانی های رزمندگان دفاع مقدس را برای مسوولان یادآوری می کند.

 در ادامه ترشیزی مشاور رییس دانشگاه در امور ایثارگران با تاکید بر تکریم خانواده شهدا و ایثارگران موجب دوام فرهنگ ایثار و جهاد می‌شود اظهار داشت: خون شهیدان باعث بقا و ماندگاری نظام اسلامی شده و همه ما مدیون خون آن‌ها هستیم، باید همواره در مسیر اهداف شهدا حرکت کنیم و به دنبال تحقق اهدافی باشیم که شهدا در مسیر آن به شهادت رسیدند.
در پایان این مراسم جلسه پرسش و پاسخ با حضور ایثارگران و مشاور رییس دانشگاه در امور ایثارگران برگزار شد.









دفعات مشاهده: 812 بار   |   دفعات چاپ: 256 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA



ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 7039 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 1 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 715 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 1609335 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 49742 بازدید