![]() | به همت مرکز بهداشت گرگان ، مرکز بهداشتی و درمانی و شورای اسلامی و شهرداری شهر جلین جشنواره غذا با عنوان تغذیه سالم در کودکان ، مادران وسالمندان با معرفی 63 نوع غذای محلی درشهر جلین برگزار شد. دکتر مزیدی رییس مرکز بهداشت گرگان هدف از برگزاری این همایش را آموزش الگوی صحیح تغذیه و معرفی غذاهای بومی و سنتی دانست و بر مصرف 2 بار در هفته از ماهی به جهت محافظت از قلب تاکید نمودند. وی در ادامه صنعتی شدن و رفتن به سمت وسوی غذاهای آماده وفست فودها را از عوامل تاثیر گذار و نامطلوب بر روی سلامتی دانست که باعث به وجود آمدن بیماریهای قلبی و عروقی در افراد می شود. دکتر مزیدی استفاده از مواد اولیه سالم و طبیعی در پخت غذا را یکی از شیوه هایی دانست که ارزش غذایی فراوانی در حفظ سلامتی انسانها دارد . در ادامه همایش گرزین فرماندار گرگان با تبین این موضوع که بدن انسان هم نیاز به غذای روح و غذای جسم دارد به نقش مهم زنان در تامین وپخت غذای سالم وحلال اشاره کرد. در پایان مراسم به 3 نفر از تهیه کنندگان غذاهای محلی هدایایی به رسم یادبود اهدا شد. |