پیام خود را بنویسید

اخبار : زنگ سلامت در مدرسه پسرانه شاهد گرگان به صدا درآمد

 | تاریخ ارسال: 1404/2/1 | 
به مناسبت اولین روز از هفته سلامت، مراسم زنگ سلامت با حضور مسئولان استانی در مدرسه پسرانه شاهد گرگان برگزار شد. در این مراسم، دکتر ابراهیمی رئیس دانشگاه، نظری مدیرکل آموزش و پرورش استان، و دکتر هنرور رئیس مرکز بهداشت استان حضور داشتند.

رئیس مرکز بهداشت استان در مراسم زنگ سلامت در مدرسه شاهد پسرانه گفت: سنجش و مراقبت‌های سلامت دانش‌آموزان با همکاری آموزش و پرورش و بهداشت انجام می‌شود

به گفته‌ی وی، دانش‌آموزان از ابتدای ورود به مدرسه تحت ارزیابی‌های اولیه سلامت از جمله بینایی‌سنجی، شنوایی‌سنجی، ارزیابی وضعیت تغذیه، بررسی بیماری‌های احتمالی و سلامت روان قرار می‌گیرند. در صورت نیاز، این افراد به سطوح تخصصی‌تر ارجاع داده می‌شوند تا خدمات لازم را دریافت کنند.

دکتر هنرور تأکید کرد:تحصیل‌کرده‌های حوزه سلامت در هر دو نهاد آموزش و پرورش و شبکه بهداشت حضور دارند و با عنوان مراقب سلامت، به صورت مشترک خدمات لازم را به دانش‌آموزان ارائه می‌دهند.

وی همچنین به نظارت بهداشت بر محیط زندگی دانش‌آموزان از جمله بوفه‌های مدارس اشاره کرد و افزود:تمامی بخش‌های مرتبط با سلامت دانش‌آموزان باید تحت نظارت دقیق باشند تا از بروز مشکلات احتمالی پیشگیری شود.


دفعات مشاهده: 810 بار   |   دفعات چاپ: 154 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر




ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 7334 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 2 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 2047 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 10475241 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 102070 بازدید