به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س)، روز مادر و روز زن، مراسم با شکوهی با حضور سیدجواد کریمی فرماندار، دکتر خوجم لی سرپرست شبکه و جمعی از کارکنان شبکه بهداشت و درمان آزادشهر برگزار شد.
سید جواد کریمی فرماندار شهرستان آزادشهر در این مراسم ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا(س)، روز مادر و روز زن، از زحمات و تلاش های بانوان به ویژه مادران تقدیر و تشکر نمود. وی حضرت فاطمه زهرا(س) را الگوی تمام عیار زنان و مادران دانست و بر الگوگیری از سیره آن حضرت تاکید کرد.
دکتر خوجم لی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان، در سخنانی ضمن تبریک این مناسبت، به نقش مهم زنان در جامعه و خانواده اشاره کرد و از زحمات بانوان شاغل در شبکه بهداشت و درمان آزادشهر قدردانی نمود.
در این مراسم که با هدف تجلیل از مقام والای مادران و زنان برگزار شد، به بانوانی که نامشان فاطمه و زهرا بود، لوح سپاس اهدا شد. همچنین به قید قرعه به تعدادی از پرسنل هدایایی تقدیم گردید.