پیام خود را بنویسید

اخبار : پیام تبریک دکتر موسی الرضا شبیهی به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

| تاریخ ارسال: 1403/1/29 |
سی ام فروردین ماه سالروز میلاد حکیم جرجانی و روز آزمایشگاه ، فرصتی بس مغتنم می باشد تا از تلاشگرانی تقدیر به عمل آید که با تشخیص به موقع ، افتخار نقش آفرینی ارزشمند و موثر خطوط اول نبرد با بیماری ها را از آن خود کرده اند .

نقش والای آزمایشگاه در حوزه بهداشت و‌‌‌‌‌ درمان در زمینه تشخیص، مراقبت، کنترل و پیشگیری از انواع بیماری ‌ها انکارناپذیر است. از این رو توجه به نقش و اهمیت دادن به جایگاه فعالان آزمایشگاهی در پیشبرد اهداف نظام سلامت و ارتقای خدمات این حوزه بسیار موثر و اثربخش است.

بدون شک روز آزمایشگاه، روز سپاس از جان‌ها و اندیشه‌های والایی است که در پویایی نظام سلامت خالصانه تلاش می کنند و جامعه بزرگ آزمایشگاهیان، دیده بانان گمنام عرصه های سلامت کشور هستند که در راه اعتلای سلامت جامعه همواره می کوشند

اینجانب این روز را به همه همکاران ارجمند و تلاشگران عرصه علوم آزمایشگاهی تبریک عرض می‌کنم و از درگاه ایزد منان سعادت ، سلامت و موفقیت روزافزون را مسئلت می نمایم.

دفعات مشاهده: 150 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 6062 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر