پیام خود را بنویسید

اخبار : پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز دندانپزشک

| تاریخ ارسال: 1403/1/25 |
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان، در پیامی ۲۳ فروردین ماه روز دندانپزشک را به عموم دندانپزشکان وزحمتکشان این عرصه تبریک وتهنیت گفت.
در متن پیام چنین آمده است.
تأمین، حفظ و ارتقاء سلامت آحاد جامعه بی شک در حوزه دهان و دندان با همکاری و مشارکت قشر زحمتکش دندانپزشکان صورت میگیرد و دراین عرصه نقش به سزایی در سلامت دهان و دندان جامعه، ارتقای کیفیت زندگی و جلوگیری از بروز بسیاری از بیماری ها در دوران مختلف زندگی از کودکی تا سالمندی را برعهده دارند.

اینجانب ضمن گرامیداشت «روز دندانپزشکی» از زحمات و تلاش های همکاران گرامی این حوزه در سطح استان و دانشگاه قدردانی نموده، از درگاه خداوند متعال توفیق روز افزون تمامی دندان پزشکان، کارکنان شاغل در بخش دندانپزشکی مراکز بهداشتی درمانی تحت پوشش دانشگاه را مسئلت نموده امیداست درپیشبرداهداف دانشگاه ساعی وهمچنان موفق وپیروز باشند.

دفعات مشاهده: 75 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 6062 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر