پیام خود را بنویسید

اخبار : برگزاری کمیته هماهنگی اجرای برنامه های هفته سلامت در مدارس

| تاریخ ارسال: 1403/1/21 |
کمیته هماهنگی هفته سلامت سال در مدارس ، با حضور رییس اداره سلامت و تندرستی ، کارشناس مسئول تربیت بدنی و فعالیت های ورزشی اداره کل آموزش و پرورش استان در واحد سلامت نوجوانان ،جوانان ومدارس در مرکز بهداشت استان برگزار گردید.

در این جلسه مقرر شد که در هفته سلامت برنامه‌های از قبیل نواختن زنگ سلامت در کلیه مدارس استان،برگزاری وبینار آموزشی معرفی خدمات بهداشتی رایگان و دارای تعرفه های دولتی که در مراکز خدمات جامع سلامت و واحد های بهداشتی ارائه می گردد. انجام شود.

استقرار کلینیک سیار دندانپزشکی در مدارس جهت خدمت رسانی به دانش آموزان در شهرستان های منتخب واستفاده رایگان ( والدین به همراه فرزندان ) از سالن های ورزشی و آموزشگاه های معرفی شده توسط آموزش وپرورش از دیگر مصوبات این جلسه بود.

دفعات مشاهده: 262 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 6062 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر