پیام خود را بنویسید

اخبار : به مناسبت بزرگداشت حماسه نهم دی: اولین دوره مسابقات ورزشی کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه برگزار شد

| تاریخ ارسال: 1402/10/12 |
این دوره از مسابقات ورزشی به همت واحد امور ایثارگران و همکاری تربیت بدنی و امور رفاه دانشگاه ،به مناسبت گرامیداشت حماسه نهم دی ویژه کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه در بخش آقایان و خانم ها برگزار شد.
حسین ترشیزی مشاور رییس دانشگاه در امور ایثارگران گفت:این مسابقات با هدف تقویت روحیه نشاط ،شادابی و ارتقا صمیمت و همدلی ایثارگران دانشگاه برگزار شد.
مهدی مهدوی مسئول برگزاری این دوره از مسابقات گفت:این مسابقات با مشارکت ۷۰ نفر آقا و ۵۰ نفر خانم در سه رشته ورزشی تنیس روی میز،دارت و فوتبال دستی برگزار شد.
در پایان به نفرات برتر با حضور دکتر یزدی مشاور اجرایی رییس دانشگاه،حسینی مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه  و ترشیزی رییس دانشگاه در امور ایثارگران با اهدا لوح و هدایایی تقدیر و تجلیل شد.

دفعات مشاهده: 399 بار   |   دفعات چاپ: 79 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 6093 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 3 کاربر