![]() مسئول واحد کنترل موادغذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان علی آباد کتول گفت: روغن زیتون نوعی روغن مایع است که برحسب مقدار کاروتن یا کلروفیل موجود در آن زرد کم رنگ و زرد تا سبز زیتونی است. بصورت با بو و بدون بو به بازار عرضه می شود و از نظر خواص تفاوتی بین آن ها وجود ندارد. همچنین رنگ های مختلف زیتون در اثرات دارویی آنها بی تاثیر است. شهربانو زنگانه افزود: روغن زیتون یکی از ارزشمند ترین روغن های گیاهی است و به خصوص برای افرادی که کلسترول و چربی خون بالایی دارند و یا به بیماری قلبی و عروقی مبتلا هستند بسیار مفید می باشد. روغن زیتون محافظ قلب و معده ، ملین و نرم کننده موضعی و کاهش دهنده کلسترول و قند خون می باشد. روغن زیتون در یخچال و یا هوای سرد ممکن است بصورت توده و یا کدورت تغییر یابد که با گرم شدن ، مجددا زلال و روشن می شود که مربوط به خرابی یا تقلب در آن نیست. |