پیام خود را بنویسید

اخبار : کارگاه آموزشی آشنایی با انواع تقلب مواد غذایی در شهرستان رامیان برگزار شد

 | تاریخ ارسال: 1402/5/31 | 
 کارگاه آموزشی آشنایی با انواع تقلب  مواد غذایی و روشهای تشخیص آن  در شهرستان  رامیان برگزار شد تا مأموران سلامت در این شهرستان با شیوه‌های تقلب در مواد غذایی و تشخیص کالاهای فاسد آشنا شوند

 دکتر علی آبادی رئیس مرکز بهداشت شهرستان رامیان گفت: یکی از حساس‌ترین موارد بهداشتی در جامعه، مواد غذایی و خوراکی‌ها است که عدم توجه به این مورد، عواقب نگران‌کننده‌ای را در پی خواهد داشت

دکتر علی آبادی افزود: به همین منظور کارگاه آموزشی بهداشت مواد غذایی با هدف آموزش آخرین دستورالعمل‌های بهداشت مواد غذایی در شهرستان رامیان برگزار شد

این کارگاه که توسط واحدهای بهداشت محیط، بهداشت حرفه‌ای و آموزش سلامت برگزار شد، کاردان‌ها و کارشناسان ستاد و مراکز بهداشتی و درمانی این شهرستان با انواع تقلب در مواد غذایی، نحوه نمونه‌برداری از مواد غذایی و راهکارهای عملی تشخیص مواد غذایی فاسد آشنا شدند

 

مطالب مشابه


دفعات مشاهده: 149 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA



ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 5851 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 5904 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 401337 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 263514 بازدید