پیام خود را بنویسید

اخبار : برنامه بازآموزی آموزه های قانونی برای کادر درمان با رویکرد اصول پذیرش بیمارستانی برگزار می گردد

| تاریخ ارسال: 1402/4/26 |
برنامه بازآموزه های قانونی برای کادر درمان با رویکرد اصول پذیرش بیمارستانی برای گروه هدف رشته های پزشکان عمومی ، جراحی عمومی ، داروسازی ، دندانپزشکی ، رادیولوژی ، روانپزشکی و روانشناسی ، سایر تخصص های بالینی ، کودکان و گروه های داخلی برگزار می گردد.
دکتر زهرا حصاری دبیر آموزش مداوم دانشگاه در مصاحبه با وب دا اعلام کرد که برنامه بازآموزی آموزه های قانونی برای کادر درمان با رویکرد اصول پذیرش بیمارستانی در تاریخ ۱۴۰۲/۰۴/۲۸ برای رشته های پزشکان عمومی ، جراحی عمومی ، داروسازی ، دندانپزشکی ، رادیولوژی ، روانپزشکی و روانشناسی ، سایر تخصص های بالینی ، کودکان و گروه های داخلی  از ساعت نوزده الی بیست و دو بصورت وبیناری در سامانه cmelearn.ir برگزار می گردد
این برنامه مباحث علمی  پذیرش یا عدم پذیرش بیماران اورژانسی ، پذیرش یا عدم پذیرش بیماران غیر اورژانسی‌ و بستری کردن یا نکردن بیمار فاقد اندیکاسیون بستری توسط جناب آقای دکتر علی محمد علی محمدی متخصص پزشکی قانونی و جناب آقای دکتر مهدی فروزش متخصص پزشکی قانونی ، عضو هیئت علمی سازمان پزشکی قانونی برای شرکت کنندگان گرامی ارائه می گردد.
همچنین مشمولان گروه هدف برنامه می توانند با مراجعه به سامانه آموزش مداوم گلستان به آدرس golestan.ircme.ir در برنامه ثبت نام نمایند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 105 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 5851 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر