پیام خود را بنویسید

اطلاعیه ها : آیا قانون تبدیل وضعیت ایثارگران در سال ۱۴۰۲ تمدید می شود؟

 | تاریخ ارسال: 1402/1/5 | 
تبدیل وضعیت ایثارگران در سال ۱۴۰۲ اجرا می‌شود؟ 

پاسخ:خیر

🔰با مخالفت نمایندگان با تمدید اجرای قانون تبدیل وضعیت ایثارگران در سال۱۴۰۲ این ابهام به وجود آمده که آیا اجرای این قانون در سال آینده متوقف می‌شود یا قابل اجراست؟

🔰سخنگوی کمیسیون تلفیق:

🔻تبدیل وضعیت ایثارگران در سال آینده شامل کسانی می شود که تا پایان سال ۱۴۰۰ در دستگاهی مشغول به کار بوده‌اند؛ لذا سازمان هایی که این حکم قانونی بودجه ۱۴۰۰ را اجرایی نکرده اند مکلف به اجرای این قانون هستند.

🔰احمدامیرآبادی فراهانی عضو هیات رییسه مجلس:‌
🔻با توجه به صحبت‌هایی که با دیوان عدالت اداری داشته‌ایم باید بگویم آن‌هایی که استخدام تاریخ ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ بوده‌اند، این تبدیل وضعیت جزء حقوق مکتسبه آنها محسوب می‌شود.

🔻بر اساس بند (و) تبصره ۲۰ قانون بودجه ۱۴۰۱ کل کشور دستگاه‌های اجرایی و اداری مشمول موظف شده‌اند، ایثارگران خود را به رسمی، تبدیل وضعیت کنند.

دفعات مشاهده: 6584 بار   |   دفعات چاپ: 287 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   1 نظر



CAPTCHA

نظرات کاربران

نظر ارسال شده توسط نام یا پست الکترونیک در تاریخ 1402/3/6
فرزندان ایثارگری سالهای بعد چی ایثارگر سال ۱۴۰۰و۱۴۰۱با ۱۴۰۲و۱۴۰۳و۰۰۰۰مگر باهم تفاوت دارن تبعیض نباید باشه



پاسخ:

با سلام همکار گرامی بله حق با شماست فرقی نیست ولیکن این قانون باید از سوی مجلس مصوب و توسط دولت ابلاغ گردد.انشاله در برنامه هفته توسعه گنجانیده می شود.


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به امور ایثارگران کارکنان دانشگاه می باشد.