پیام خود را بنویسید

اخبار : کمیته مصاحبه پذیرفته شدگان در طرح ایجاد دفاتر خدمات سلامت برگزار گردید

| تاریخ ارسال: 1401/2/11 |

کمیته مصاحبه پذیرفته شدگان در طرح ایجاد دفاتر خدمات سلامت برگزار گردید

دکتر رضایی نژاد مدیر توسعه مدیرت و تحول اداری دانشگاه عنوان داشتند : این دفاتر در راستای کوچک سازی دولت ایجاد میگردد و  بخشی از وظایف غیر حاکمیتی معاونت های تخصصی دانشگاه علوم پزشکی به این دفاتر واگذار می‌گردد و این دفاتر نیز نهایتا باید تا نیمه تیر ماه فعالییت اجرایی خود را شروع کنند.

رضا قوانلو نماینده دانشگاه در طرح ایجاد دفاتر خدمات سلامت نیز بیان داشتند : این مصاحبه  در روزهای شنبه و یک شنبه(۱۰ و ۱۱) اردیبهشت توسط کمیته تخصصی صورت گرفت و نتایج نهایی  تا پایان اردیبهشت ماه اعلام میگردد
قوانلو افزود در ۱۳ شهرستان استان در این مرحله دفاتر خدمات سلامت راه اندازی میگردد و در صورت نیاز به گسترش دفاتر مذکور در شهر ستانها امکان تصویب در کمیته تخصصی  دانشگاه وجود دارد .و پس از تصویب و تایید وزارت خانه می‌توان به افزایش دفاتر خدمات سلامت اقدام نمود .

دفعات مشاهده: 422 بار   |   دفعات چاپ: 51 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی گلستان می باشد.

Designed & Developed by : Golestan University of Medical Sciences