افتتاح بخش سی تی اسکن و ارتقای بیمارستان به مرکز آموزشی درمانی آل جلیل شهرستان آق قلا

🔰به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، بخش سی تی اسکن و ارتقای بیمارستان به مرکز آموزشی درمانی آل جلیل آق قلا با حضور دکتر فاضل، ریاست دانشگاه علوم پزشکی و هیات همراه، دکتر منتظری و مهندس سنگدوینی نمایندگان گرگان و آق قلا، و امامان جمعه آق قلا و انبارالوم، مهندس غراوی فرماندار، ریاست دادگستری شهرستان، دادستان شهرستان و دکتر دوجی، مدیر شبکه بهداشت و درمان، اعضای مجمع خیرین سلامت و مدیران دستگاه های اجرایی و همکاران حوزه سلامت افتتاح شد.

🔶️دکتر فاضل،ضمن تبریک هفته بسیج، ارتقاء بیمارستان آل جلیل آق قلا را بعنوان چهارمین مرکز آموزشی و درمانی استان اعلام نمودند و افزودندباحضوردانشجویان واساتید این بیمارستان بصورت آموزشی درمانی ارائه خدمت خواهد کرد.وی همچنین،افتتاح بخش سی تی اسکن را یکی از ضرورتهای مهم این شهرستان جهت تسهیل دسترسی مردم به خدمات سلامت دانستند.
🔶️نمایندگان مجلس، امامان جمعه و فرماندار پرتلاش شهرستان از همه افرادی که ازابتداتاکنون در این زمینه یاری داشتند تشکر و قدردانی کردند.

دفعات مشاهده: 152 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 4510 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 3 کاربر