با حضور معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری و استاندار گلستان، مرکز نوآوری و فرهنگ سلامت گرگان با هدف حمایت از ایده‌های خلاق این حوزه افتتاح شد.
این مرکز نوآوری که وابسته به دانشگاه علوم پزشکی گلستان است، بستری را برای ارائه خدمات خلاق دیجیتال و آنلاین پزشکی، استفاده از فناوری‌های هوشمند در حوزه پزشکی تصویری پزشکی، ویزیت از راه دور و راهنمایی به بیماران برای مراحل بعدی درمان ارائه می‌کند.
ستاری ضمن بازدید از دانشگاه علوم پزشکی گلستان، این مرکز نوآوری و فرهنگ سلامت و فرهنگ  را افتتاح کرد و با فعالان فناور مستقر در این واحدها به گفت‌وگو نشست. همچنین حمایت از طرح‌های فناورانه در حوزه پزشکی و سلامت نیز در دستور قرار گرفت

دفعات مشاهده: 250 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 4510 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 3 کاربر