پیام خود را بنویسید

اخبار : معاون بهداشتی دانشگاه: تا کنون هیچ موردی از بیماری حاد روده ای در استان مشاهده نشده است

 | تاریخ ارسال: 1400/4/16 | 
معاون بهداشتی دانشگاه: تا کنون هیچ موردی از بیماری حاد روده ای در استان مشاهده نشده است
 
معاون بهداشتی دانشگاه  در گزارشی به وبدای دانشگاه اعلام کرد: بیماریهای روده ای یکی از شایعترین بیماریهای واگیر است که ارتباط مستقیمی با عدم رعایت بهداشت فردی داشته ومعمولا در فصل گرما  شایعتر است. ولی خوشبختانه بر اساس بررسی های آزمایشگاهی انجام شده ، تا کنون علی رغم گرمای زیاد هوا در سال جاری ،هیچ مورد نگران کننده ای  از طغیان بیماریهای ناشی از آب وغذا وبه ویژه بیماری التور در استان دیده نشده است.

 دکتر ناهید جعفری همچنین بیان کرد: به منظور پیشگیری از بیماری های قابل انتقال به وسیله آب و مواد غذایی از جمله بیماری های اسهالی  بخش بهداشت اقداماتی نظیر : نمونه برداری مدفوع از نظر ابتلا به شبه وبا، برقراری نظام گزارش دهی سریع و فوری، نظارت منظم بر سالم بودن آب مصرفی شامل آب آشامیدنی و آب شستشو و استخرها، نظارت دقیق برتوزیع و سالم بودن اغذیه مصرفی، آموزش بهداشت همگانی در خصوص بهداشت فردی از طریق خود مراقبتی و کشف بهنگام و شناسایی موارد بروز طغیان ها را در طول سال بخصوص در فصل گرما در دستور کار خود دارد وبه محض مشاهده موردی از بیماریهای واگیر روده ای شدید به جهت رسالت پیشگیری و مقابله با بیماریهای واگیر خود به اطلاع مردم خواهد رساند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و رئیس مرکز بهداشت استان با اشاره به انتشار پیام هایی در فضای مجازی در خصوص آب شرب گرگان گفت : تا کنون گزارشی مبنی بر بروز آلودگی آب نداشته ایم و آبهای مصرفی در شبکه توزیع که تحت پوشش شبکه آبرسانی شرکت آب و فاضلاب می باشد، فاقد آلودگی بوده وتوسط کارشناسان مراکز بهداشت استان وشهرستان کنترل ونظارت بهداشتی میشود.

در خاتمه معاون بهداشت داشگاه تصریح کرد با توجه به اینکه ، بیماریهای حاد روده ای از راه های تماس مستقیم همچون دست های آلوده، تماس با مواد دفعی و استفراغ بیماران و از طریق راه های غیرمستقیم همچون مصرف آب آلوده به مدفوع منابع آب حفاظت نشده مانند رودخانه ها، دریاچه ها، استخرها، جوی ها و همچنین استحمام یا شستشوی لوازم آشپزخانه در آب آلوده، گندزدایی نشدن  سبزی و میوه ها، یخ آلوده وغذاهای آلوده و نگهداری مواد غذایی در خارج از یخچال منتقل میشود، از هم استانیهای عزیز درخواست میشود نسبت به بهداشت فردی خود وخانواده خود توجه بیشتری نموده و توصیه های بهداشتی در تیهه ومصرف آب وموادغذایی سالم را رعایت کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی  در زمینه تهیه وتوزیع مواد غذایی ناسالم  با شماره ۱۹۰ تماس حاصل نمایند.


دفعات مشاهده: 448 بار   |   دفعات چاپ: 40 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA



ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 5959 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 1 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 890 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 2706892 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 3969 بازدید