بسم الله الرحمن الرحیم

خداوند تبارک و تعالی می ‏فرمایند: "یا ایها الذین آمنوا کتب علیکم الصیام کما کتب علی الذین من قبلکم لعلکم تتقون. ای کسانی که ایمان آورده‏ اید روزه بر شما نوشته (واجب) شد، چنانکه بر آنان که پیش از شما بوده ‏اند واجب شده بود باشد که پرهیزگار شوید." (سوره بقره آیه ۱۸۳)

رمضان، ماه شکوه روح و شکیب تن، ماه غفران و آمرزش گناهان، ماه توبه و تضرع بر پیشگاه الهی، ماه انعام بندگان بر خوان گسترده احسان و فضل بی انتهای پروردگار، ماه میهمانی خدا، ماه میعاد و هنگامه یاد، ماه نزول قرآن، ماه گشایش درهای رحمت الهی ،ماه معنویت و صفای نفس و مناجات و روی آوردن به خداست، ماه استمداد و بهره مندی از فیوضات و اتصال به ذات تبارک و تعالی است.

فرارسیدن ماه رمضان، فرصتی است تا فارغ از تمامی ظواهر زندگی دنیوی، خالصانه و عاشقانه به بندگی ذات مقدس هستی بخش بیندیشیم و نفس هایمان را از زلال هوای پر برکت نور و امید استشمام کنیم و در تمامی ثانیه های این ماه از حضور لحظه‌های ناب نیایش و عشق الهی، لذت میهمانی پروردگار را درک ‌نماییم.

ماه رمضان، ماه میلاد با سعادت دومین امام شیعیان و مفروش کردن قدوم مبارک شب های قدر با اشک های شوق برای درک زیباترین لحظه حیات انسانی و زمانی برای شکرگزاری، کمک به نیازمندان و قرب الهی است، خداوند منان را شاکریم که یک بار دیگر توفیق و فرصت بندگی و عبادت در این ماه مبارک را در مدت میهمانی بر روی این کره خاکی به ما بخشید.

دفعات مشاهده: 58 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق