| تاریخ ارسال: 1399/12/30 |

رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در پیامی فرا رسیدن عید نوروز و آغاز فصل بهار را  به عموم مردم به ویژه پزشکان، پرستاران و تمامی پرسنل بهداشتی و ستادی که در این روزها برای حفظ جان هم وطنان خویش در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا ایستاده اند تبریک و تهنیت گفت.
متن پیام دکتر فاضل به شرح ذیل است؛

دگرگونی طبیعت سرمنشاء تحولی شگرف و نشات گرفته از مبدا لایزال الهی است حلول سال نو وعید باستانی را خدمت تمامی هم میهنان عزیز ومردم شریف استان گلستان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی به ویژه کادربهداشتی درمانی وخاصه پرستاران و پزشکان سختکوش بخش های کرونای گلستان که در این روزهای پرمحنت و حساس به دور از خانواده مشغول مراقبت و مداوای بیماران کرونایی بوده و تلاش مضاعف می کنند تبریک و تهنیت عرض می کنم، امیدوارم که با سپری شدن این لحظات با خاطرات تلخ وشیرینش ،ایام شاد ومفرحی را پیش‌رو داشته باشیم.
همانطوری که مستحضر هستید شیوع کرونا در این روزها عیدمتفاوتی رابرای مردم رقم زد ،لذا صمیمانه خواستارم در این روزهای آغازین سال نو با محبت و نوعدوستی نکات بهداشتی را رعایت کرده و از دید و بازدیدها ی ایام عید به شدت پرهیز کنید تا این بیماری منحوس سوغاتی برای سایرین نباشد ، ان‌شاءالله با رفع این مشکل ، آسایش و آرامش به جامعه ما برمی گردد و آنگاه عید حقیقی ما خواهد بود. به امید روزی که بر این بیماری فائق آییم.از خداوند منان سالی توام با شادکامی وسلامتی برایتان خواهانم.
دکترعبدالرضا فاضل
رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان

دفعات مشاهده: 216 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 4004 کاربر