| تاریخ ارسال: 1399/12/28 |
🌸پیام تبریک معاون بهداشتی دانشگاه به مناسبت حلول سال نو 🌸

💠دکتر ناهید جعفری، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در پیامی سال ۱۴۰۰ را به کارکنان حوزه بهداشت استان تبریک گفت.

متن پیام به شرح ذیل است :

همکاران گرامی

🔰نوروز و بهار طبیعت را که نشان از قدرت لایزال الهی می باشد را به همه همکاران عزیز و گرانقدر حوزه بهداشت استان تبریک وتهنیت عرض می نمایم.

🔰سال ۱۳۹۹، نمادی از جلوه های تلاش خالصانه و صبورانه شما در مقابله با بیماری کرونا و همچنین ارائه سایر خدمات بهداشتی درمانی به آحاد مردم بویژه سالمندان، مادران و کودکان بود.

🔰شهادت مظلومانه ۲ بهورز و یک پزشک مرکز بهداشت منتخب درمان کرونا در سال ۱۳۹۹ در استان، نشان ایثار و ازخودگذشتگی کارکنان بهداشت در عرصه مبارزه با این ویروس منحوس است.

🔰در این روزهای پایان سال، برای همه شهدای مدافع سلامت طلب آمرزش و مغفرت الهی داشته و از زحمات طاقت فرسا و ارزشمند یکساله شما تلاشگران عرصه بهداشت استان تشکرو قدردانی میکنم.

🔰از درگاه ایزد منان می خواهم که، ارمغان سال نو برای همه مردم سرزمینم سلامتی، سربلندی و آرامش باشد.

دکتر ناهید جعفری
معاون بهداشتی دانشگاه

دفعات مشاهده: 365 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 4004 کاربر