آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
![]() | کارگاه آموزشی با قوانین و مقررات ، ویژه مسئولین فنی واحدهای تولیدی مو اد غذایی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش شهرستان کردکوی با هدف ارتقاء سطح آگاهی مسئولین فنی واحد های تولیدی با قوانین و مقررات مربوط به تولیدات مواد غذایی در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان کردکوی بر گزار گردید. دکتر صابری ریاست محترم مرکز بهداشت کردکوی طی سخنانی بر اهمیت بحث بهداشت و امنیت غذایی تاکید کرد در ادامه بنفشه منوچهر کارشناس نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان کردکوی به تدریس مباحث مربوط به قوانین و مقررات ویژه مسئولین فنی و شرح وظایف آنها در واحد های تولیدی مواد غذایی پرداخت . شهرستان کردکوی دارای 16 واحد تولیدی مواد غذایی آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی می باشد. |