سامانه الکترونیک آزمایشگاه کرونا (LIS ) به ‌منظور ثبت تمام اطلاعات مربوط به آزمایش‌های کرونا ویروس در استان گلستان راه‌اندازی شد.
مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه با اعلام این خبر افزود : این سامانه با توجه به نیاز و ضرورت ثبت آزمایش‌های کرونا ویروس، در اوایل مردادماه سال جاری طراحی و راه‌اندازی شد.
محسن منصوری تاکید کرد: هدف از راه‌اندازی این سامانه به‌روزرسانی اطلاعات آزمایش‌های انجام شده در استان، سرعت بخشیدن در پاسخگویی نتایج آزمایش، استفاده در تجزیه و تحلیل گروه اپیدمیولوژیک دانشگاه از رفتارهای کروناویروس عنوان کرد و افزود: همچنین این سامانه به‌عنوان بانک ارزشمندی از اطلاعات مربوط به کووید۱۹ برای فعالیت‌های علمی پژوهشی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
وی تصریح کرد: با توجه به شیوع کروناویروس از ابتدای اسفند سال گذشته در استان ، برنامه ریزی جهت  پیاده سازی و راه‌اندازی از این سامانه در سطح استان، احساس شد.
مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه با اعلام این خبر افزود : با آغاز بهره برداری از سامانه LIS دانشگاه و ثبت اطلاعات نمونه های آزمایشگاهی و جوابدهی آنها به صورت آنلاین و قابلیت اتصال به پرونده الکترونیک سلامت بیماران و کمک به رفع مشکلات در مباحث بیمه ای در آزمایشگاه کرونا استان، چرخه الکترونیک فرآیندهای آزمایشگاهی با حداقل خطای کاربری در محل مرکز آموزشی درمانی شهید صیاد شیرازی مورد تست و بهره برداری نهایی قرار گرفت و تمامی بیمارستانهای استان از امکانات این سامانه برخوردار خواهند شد.

دفعات مشاهده: 3449 بار   |   دفعات چاپ: 40 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 4006 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر