هفتمین جلسه پایش مدیریتی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در سال ۱۳۹۹ برگزار شد

پایش مدیریتی کارشناسان منتخب حوزه معاونت توسعه از شبکه و مرکز بهداشت شهرستان علی آباد با همراهی دکتر رضایی نژاد مدیر توسعه سازمان و تحول اداری و جانشین معاون توسعه دانشگاه برگزار شد.
در این‌پایش عملکردی که با هدف ارزیابی حوزه های مختلف صورت پذیرفت کارشناسان فنی هر حوزه به بررسی و سنجش شاخص ها پرداختند و با همراهی همکاران مرکز بهداشت علی آباد از برخی مراکز روستایی بازدید بعمل آوردند.
در جلسه ی پس از پایش گزارش و نتایج بررسیهای صورت گرفته، به تفکیک واحد های تخصصی ارائه و در خصوص رفع نواقص و مشکلات موجود بحث و تبادل نظر شد. همچنین مقرر گردید جلسات آتی بمنظور دریافت گزارش موارد اصلاح شده در معاونت توسعه برگزار گردد.

دفعات مشاهده: 836 بار   |   دفعات چاپ: 142 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : مدیریت آمار و فناوری اطلاعات

Designed & Developed by : Golestan University of Medical Sciences