بمناسبت روز جهانی غذا ( 16 اکتبر مصادف با 24 مهر ماه) دوره آموزشی آشنایی با پروانه های بهداشتی و ضوابط فنی و بهداشتی ویژه مسئولین فنی واحدهای تولیدی مواد غذایی بهداشتی شهرستان گنبد برگزار شد. در این کارگاه یک روزه که با حضور کارشناسان مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه و شبکه بهداشت گنبد برگزار شد، جایگاه قانونی صدور پروانه های بهداشتی، اهمیت اخذ پروانه ، فرایندها و نحوه بررسی پرونده ها و وظایف مسئولین فنی در این زمینه و آشنایی با ضوابط برچسب گذاری تشریح گردید.
دفعات مشاهده: 315 بار |
دفعات چاپ: 90 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر