این دیدار که در راستای اجرایی نمودن بند 6 تفاهمنامه همکاری بین استانداری منگستائو جمهوری قزاقستان و استانداری گلستان صورت گرفت، دکتر فاضل ضمن ارایه گزارشی از وضعیت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت؛ در حال حاضر دانشگاه دارای 7 دانشکده، 3500 دانشجو و بیش از 300 عضو هیات علمی می باشد که در 8 رشته تحصیلی در حال تربیت متخصص می باشیم.

دکتر فاضل با اشاره به اینکه هم اینک 22 مرکز تحقیقاتی و 100 دانشجوی خارجی در دانشگاه مشغول تحصیل می باشد. اظهار امیدواری کرد بتوانیم با گسترش همکاری دو جانبه شاهد رشد و توسعه آموزش پزشکی در دو کشور باشیم.

دفعات مشاهده: 900 بار   |   دفعات چاپ: 233 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق