پیام خود را بنویسید

اخبار : مصرف ویتامینD احتمال ابتلای به دیابت را کاهش می دهد

  نتایج بدست آمده از مطالعات انجام شده در مرکز تحقیقات گوارش و کبد استان گلستان، حاکی از آنست که ویتامین D می‌تواند احتمال ابتلا به دیابت را کاهش دهد.

 

  طبق مطالعات انجام شده، محققان دریافتند کسانی که از ذخیره ویتامین D خوبی برخوردارند خطر توسعه دیابت نوع 2 کاهش می یابد. محققان معتقدند که کمبود این ویتامین می‌تواند به ابتلا به دیابت نوع2 منجر شود که در نتیجه‌ی چاقی و افزایش کلسترول خون به وجود می‌آید .


نتایج یک پژوهش انگلیسی نیز نشان می‌دهد کودکانی که ویتامین D زیادی دریافت می‌کنند کمتر در سن بزرگسالی به دیابت مبتلا می‌شوند.

  مواد غذایی بهترین منبع ویتامین D است. اگرچه همچنان خورشید منبع اصلی این ویتامین محسوب می‌شود اما نمی‌توان مواد غذایی را نادیده گرفت. از بین مواد غذایی سرشار از ویتامین D می‌تواند به ماهی‌های چرب مثل ماهی آزاد، ماهی تن، ساردین، ماهی ماکرو اشاره کرد. روغن ماهی نیز سرشار از ویتامین D می‌باشد. در غلات، محصولات لبنی، زرده‌ی تخم مرغ، مارگارین، قارچ و جگر نیز ویتامین D وجود دارد .

 



دفعات مشاهده: 981 بار   |   دفعات چاپ: 300 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 15 بار   |   0 نظر



CAPTCHA



ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 6188 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 849 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 11599304 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 70922 بازدید