- از سلامت دام قربانی قبل از ذبح اطمینان حاصل نمایند و دام را فقط از مبادی رسمی و محل های تعیین شده خرید و فقط در کشتارگاه ها ذبح کنند .
- بعد از ذبح دام در صورت مشکوک بودن و یا ناسالم بودن گوشت ، جگر و... ( داشتن بوی نامطبوع ، لزج شدن گوشت و رنگ قهوه ای و خاکستری ) حتما با اکیپهای بهداشتی سیار دامپزشکی مشاوره نمایند .
- یکی از مهم ترین راه های انتقال بیماری های مشترک انسان و دام از جمله تب مالت و تب کریمه کنگو ، تماس با دام ، خون ، ترشحات ، مصرف گوشت آلوده و امحاء و احشاء دام ها است و در هنگام تماس با لاشه دام ها خصوصا هنگام ریز کردن وبسته بندی گوشت باید از دستکش استفاده کرد و از تماس با ترشحات و امحاء و احشاء دام ها باید خودداری گردد .
- به منظور پیشگیری از وقوع بیماریهای مشترک از جمله تب کریمه کنگو ، گوشت های تهیه شده تا قبل از پخت بهتر است در یخچال حداقل به مدت ۲۴ ساعت نگهداری گردد .
-بلافاصله فریزکردن دام پس از تهیه آن موجب زنده ماندن ویروس ها و باکتری ها می شود. بنابراین ابتدا باید دام را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کرد سپس آن را قطعه قطعه و بعد برای مصرف در فریزر گذاشت.
-خرید و فروش پوست دامهای قربانی شده فقط در محل های تعیین شده توسط شهرداری صورت پذیرد .
-امعاء و احشاء ناشی از ذبح دامهای قربانی به صورت بهداشتی دفع گردد .
و در صورت مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی مراتب را به اکیپ های بازرسی بهداشتی ویژه عید سعید قربان شبکه دامپزشکی و مرکز بهداشت شهرستان اطلاع رسانی نمایند .
دفعات مشاهده: 505 بار |
دفعات چاپ: 136 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر