پیام خود را بنویسید

پیشگیری و مبارزه با بیماری ها : توصیه های بهداشتی به مناسبت عید سعید قربان

 | تاریخ ارسال: 1397/6/3 | 
  • از سلامت دام قربانی قبل از ذبح اطمینان حاصل نمایند و دام را فقط از مبادی رسمی و محل های تعیین شده خرید و فقط در کشتارگاه ها ذبح کنند .
  • بعد از ذبح دام در صورت مشکوک بودن و یا ناسالم بودن گوشت ، جگر و... ( داشتن بوی نامطبوع ، لزج شدن گوشت و رنگ قهوه ای و خاکستری ) حتما با اکیپهای بهداشتی سیار دامپزشکی مشاوره نمایند .
 -  یکی از مهم ترین راه های انتقال بیماری های مشترک انسان و دام از جمله تب مالت و تب کریمه کنگو ،  تماس با دام ، خون ، ترشحات ، مصرف گوشت آلوده و امحاء و احشاء دام ها است  و در هنگام  تماس با لاشه دام ها خصوصا هنگام ریز کردن وبسته بندی گوشت باید از دستکش استفاده کرد و از تماس با  ترشحات و امحاء و احشاء دام ها باید خودداری گردد .
- به منظور پیشگیری از وقوع بیماریهای مشترک از جمله تب کریمه کنگو ، گوشت های تهیه شده تا قبل از پخت بهتر است در یخچال حداقل به مدت ۲۴ ساعت نگهداری گردد .
-بلافاصله فریزکردن دام پس از تهیه آن موجب زنده ماندن ویروس ها و باکتری ها می شود. بنابراین ابتدا باید دام را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کرد سپس آن را قطعه قطعه و بعد برای مصرف در فریزر گذاشت.
-خرید و فروش پوست دامهای قربانی شده فقط در محل های تعیین شده توسط شهرداری صورت پذیرد .
-امعاء و احشاء ناشی از ذبح دامهای قربانی به صورت بهداشتی دفع گردد .
و در صورت مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی مراتب را به اکیپ های بازرسی بهداشتی ویژه عید سعید قربان شبکه دامپزشکی و مرکز بهداشت شهرستان اطلاع رسانی نمایند .

 

دفعات مشاهده: 505 بار   |   دفعات چاپ: 136 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ترکمن می باشد.